0
Fodspor med alfabet

Fodspor med alfabet

895,00 kr. ekskl. moms

Sjove og lærerige fødder med alfabetet, der kan placeres efter eget ønske så afstanden er tilpasset børnenes skridt og derved opfordrer til læring gennem leg. Sjove og lærerige fødder med alfabetet fra A til Å i størrelsen 7x15 cm.
Varenummer (SKU): 770695 Kategorier: ,

895,00 kr. ekskl. moms

Sjove og lærerige fødder med alfabetet fra A til Å i størrelsen 7×15 cm. De kan placeres efter eget ønske, så afstanden er tilpasset børnenes skridt og derved opfordrer til aktiv læring gennem leg. Find på forskellige lege som kan aktivere eleverne i undervisningen eller i frikvarteret. Få f.eks. børnene til at stave deres egne og hinandens navne ved at finde de rigtige bogstaver eller få dem til at hinke hele alfabetet igennem. Denne gulvfolie er derfor perfekt til børnehaven og indskolingen. Fodsporene i sig selv giver også en god og intuitiv måde at nudge børnene til at gå forskellige steder eller i specifikke retninger.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal

29 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Alfabetet

Tema - Dagtilbud

Alfabetet

envelopearrow-right