0
Kan du finde rumvæsner

Find rumvæsner

2.390,00 kr. ekskl. moms

Kan du finde 10 blå rumvæsner med kun ét ben? Denne læringstavle indbyder til sjov leg med et strejf af læring, hvor børnenes fantasi og evne til at tænke abstrakt bliver sat på prøve. Det er ikke så nemt som det lyder. Skiltepladen er 3 mm tyk og måler 100 x 150 cm.
Varenummer (SKU): 790690 Kategorier: ,

2.390,00 kr. ekskl. moms

Denne vægplade med grafik viser en masse forskellige rumvæsner i et sjovt og farverigt design. Skiltepladen indbyder til sjov leg med et strejf af læring, hvor børnenes fantasi og evne til at tænke abstrakt bliver sat på prøve, for rumvæsnerne er nemlig ikke ens, så der findes f.eks. mange slags blå rumvæsner med kun ét ben. Det er godt redskab til skolens matematiktimer, og samtidig med at børnene lærer at tælle, lærer de også at differentiere farver, hvilket giver tavlen mere end bare ét formål.

Du kan bruge vægpladen til et udendørs læringsmiljø, eller lade den være et spændende og kreativt indslag i den indendørs indretning, hvor du ønsker at skabe et børnevenligt miljø.

At skabe matematisk opmærksomhed er en del af læreplanstemaet ‘Natur, udeliv og science’.

Skiltepladen er 3 mm tyk og måler 100 x 150 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering

Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×150 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Tema

Spil og lege

envelopearrow-right