0
Find 2 ens motiver visuelt design
  • Find 2 ens motiver visuelt design

Find 2 ens, 200 forskellige motiver

4.490,00 kr. ekskl. moms

På dette design med 200 forskellige motiver bliver børnene både udfordret og underholdt, når de skal finde to ens motiver. OBS - Vær opmærksom på at vægpladen leveres i 2 separate dele á 140x120 cm. Kan monteres inde og ude.
Varenummer (SKU): Find2Ens001 Kategorier: , Tags: ,
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

4.490,00 kr. ekskl. moms

Læring er altid sjovere, når det bliver gjort til en leg. På denne læringstavle bliver børnene udfordret, men også underholdt, når de skal finde to ens motiver. Skiltepladen henvender sig til børn i børnehaven og elever i indskolingen. Med 204 forskellige motiver (408 i alt) er der god mulighed for at undersøge og lære om alle tavlens figurer. De mange motiver er samtidig med til at udfordre børnene, når de skal forsøge at finde to ens. Vægpladen kan både bruges som underholdning i frikvarteret eller til sprogudvikling i daginstitutionen.

Vælg mellem følgende produktmedier: 

  • Vægplade, findes i størrelsen 280×120 cm. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust. Kan monteres ude og inde. OBS – Vær opmærksom på at produktet leveres i 2 separate dele á 140×120 cm.

Er designet for uoverskueligt for aldersgruppen på jeres børn? Vi har også en anden udgave, hvor motiverne er færre, større og der er flere farver. Find designet her – Find 2 ens med 84 motiver i alt.

Montering
Vægplader leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. I kan selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

280×120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Ord, Sprogudvikling

Med vægplader har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Vægplader
 leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Vægpladen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right