0
Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med sløjd her. Inkluderer vægplader og folie.Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med sløjd her. Her de medfølgende vægplader.Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med sløjd her. Her den medfølgende gulvfolie.
 • Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med sløjd her. Inkluderer vægplader og folie.
 • Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med sløjd her. Her de medfølgende vægplader.
 • Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med sløjd her. Her den medfølgende gulvfolie.

Farverig fagportal – Håndværk og Design, hårde materialer

6.895,00 kr. ekskl. moms

Når du går forbi på gangene, flyder døre og vægge ikke sammen til en samlet masse; fagportalerne virker som fremhævede elementer, der springer i øjnene og pirrer interessen for, hvad der foregår bag døren.
Varenummer (SKU): 158103 Kategorier: , Tag:
 • *Vælg produkttype

  Reset options

  *Størrelse på din dør

6.895,00 kr. ekskl. moms

Fremhæv skolens faglige niveau med portaler ind til faglokalerne.
EXAKT hjælper med at gøre det synligt for alle, der har sin gang på skolen, at her foregår spændende og lærerig undervisning. Her er det sjovt/legitimt/interessant at dygtiggøre sig
indenfor det, faget rummer.

Med dette farverige sæt om Håndværk og Design, får eleverne et indblik i fagligheden via både tekst og illustrationer. Vægplader med synåle og dørfolie med tekster om design og bløde materialer.  På gulvfolien vises en stor personlighed inden for fagligheden, Donatella Versace, og dertil står et inspirerende citat fra vedkommende.

Fagportalerne øger elevernes nysgerrighed og læringsparathed. Helt enkelt gør fagportalerne det nemt at finde skolens faglokaler. Når du går forbi på gangene, flyder døre og vægge ikke sammen til en samlet masse; fagportalerne virker som fremhævede elementer, der springer i øjnene og pirrer interessen for, hvad der foregår bag døren.

OBS! Løsningen kan ikke bruges på døre med gerigter.

Sættet indeholder:

 • Dørfolie
 • Gulvfolie
 • Vægplader

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

OBS! Ved bestilling indtastes målene på den side af døren, hvor folien ønskes monteret.

Mål
Designet passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie, Gulvfolie, Vægplade

Antal pr. pakke

3 stk.

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Design

Klassisk fagportal

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Tema

Visuelle Fagportaler

Farve

Blågrøn, Gul

envelopearrow-right