0
Doerfolie Danmark

Dansk fagdør

1.995,00 kr. ekskl. moms

Udvid elevernes kulturelle og sproglige opmærksomhed, ved at udsmykke skolen med denne dørfolie med de danske flag og motiver fra Danmark.
Varenummer (SKU): 770790 Kategorier: ,
  • Dørfolien skæres, så den passer til jeres dør. Indtast din dørs mål i feltet (HxB).

  • *Vælg produkttype

    Reset options

1.995,00 kr. ekskl. moms

Udvid elevernes kulturelle og sproglige opmærksomhed, ved at udsmykke skolen med denne dørfolie med de danske flag og turistattraktioner fra Danmark.

Det er en dekorativ løsning, som kan monteres på døren ind til klasselokalet, og være med til at gøre eleverne mere bevidste om sprogets oprindelse. Dørene er et friskt pust til indretningen, og er med til at skabe et fedt læringsmiljø, hvor der er fokus på faglig udsmykning.

Hvis I underviser i et sprog, der ikke er repræsenteret i vores webshop, kan I kontakte vores grafiske afdeling for at få designet en løsning.

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

Designet passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien skal du blot tilvælge dette ved køb.

Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Garanti

2 år

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Farve

Rød

Tema - Skoler

Flag

envelopearrow-right