0
Grønblå fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med Teknologier. Vægplader og folie.Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man lærer Teknologiforståelse her. Medfølger gulvfolie.Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med Teknologiforståelse her. Medfølger vægplade.
 • Grønblå fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med Teknologier. Vægplader og folie.
 • Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man lærer Teknologiforståelse her. Medfølger gulvfolie.
 • Fagportal til skolen tematiserer dine døre og gør det klart at man arbejder med Teknologiforståelse her. Medfølger vægplade.

Klassisk fagportal – Teknologiforståelse

6.895,00 kr. ekskl. moms

Når du går forbi på gangene, flyder døre og vægge ikke sammen til en samlet masse; fagportalerne virker som fremhævede elementer, der springer i øjnene og pirrer interessen for, hvad der foregår bag døren.
Varenummer (SKU): Fagportal004 Kategorier: , Tag:
 • *Vælg produkttype

  Reset options

  *Størrelse på din dør

6.895,00 kr. ekskl. moms

Fremhæv skolens faglige niveau med portaler ind til faglokalerne.
EXAKT hjælper med at gøre det synligt for alle, der har sin gang på skolen, at her foregår spændende og lærerig undervisning. Her er det sjovt/legitimt/interessant at dygtiggøre sig
indenfor det, faget rummer.

Teknologiforståelse er et fortsat mere og mere relevant fag, som børnene skal lære om. Denne fagportal skaber associationer til relevante teknologier (mobiltelefoner, computere, mm.), som eleverne er bekendte med. Baggrundsfolien viser flere aspekter fra de moderne teknologier som sociale medier, gps, musik mm. Derudover indeholder vægpladen relevant information om de fire kompetenceområder inden for teknologiforståelse, som børnene kan tage med til undervisningen.

Fagportalerne øger elevernes nysgerrighed og læringsparathed. Helt enkelt gør fagportalerne det nemt at finde skolens faglokaler. Når du går forbi på gangene, flyder døre og vægge ikke sammen til en samlet masse; fagportalerne virker som fremhævede elementer, der springer i øjnene og pirrer interessen for, hvad der foregår bag døren.

Sættet indeholder:

 • Dørfolie
 • Gulvfolie
 • Vægplade

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

OBS! Ved bestilling indtastes målene på den side af døren, hvor folien ønskes monteret.

Hvis du er interesseret i andre farver til fagportalen, så kan du kontakte os på exakt@exakt.dk for at høre mere om dine muligheder.

Mål
Designet passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie, Gulvfolie, Vægplade

Antal pr. pakke

3 stk.

Farve

Blågrøn

Design

Klassisk fagportal

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Tema

Visuelle Fagportaler

envelopearrow-right