0
Dyrenes verdenskort læringstavle til skole og dagtilbud

Dyrenes verdenskort

2.590,00 kr. ekskl. moms

Det kan være svært at motivere børnene til at lære om og huske verdenens lande. Gør læringen sjovere med dette verdenskort! Vægpladen måler 100x160 cm.
Varenummer (SKU): 360200 Kategorier: , , , ,

2.590,00 kr. ekskl. moms

Det kan være svært at motivere børnene til at lære om og huske verdenens lande. Gør læringen sjovere med dette verdenskort! Pandaen bor i Kina, pingvinerne lever på Antarktis og kænguruen er fra Australien! Lær børnene disse og andre sjove facts med denne lærerige løsning, som knytter landene og dyrene sammen, hvilket gør det anderledes og sjovt at lære om landene og huske hvilke dyr der kommer fra disse.

Stort verdenskort til montering på væg. Løsningen giver et overblik over, hvor dyrene bor henne i verden, samt navnene på de største verdenshave og alle jordens kontinenter. Her får du altså et skole verdenskort med geografisk overblik til geografiundervisningen og på samme tid et indblik i, hvor de enkelte dyr bor rundt omkring i verden.

Kortet er tegnet i en barnlig stil med klare farver, der passer ind i eksempelvis institutioner, skoler eller biblioteker. Brug det som skole verdenskort til undervisningen i indskolingen eller som lærerig indretning i daginstitutionen.

Vægpladen måler 100×160 cm.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×160 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Dyr

Farve

Blågrøn

Tema - Skoler

Verdenskort

envelopearrow-right