Dørfolie

Mulighederne for at udsmykke døre med folieprint er ubegrænsede og derfor er folie et perfekt valg til eksempelvis at afmærke døre ind til faglokaler eller maskere døre for demente patienter. Dørfolie kan fungere, både i daginstitutionen, skolen og virksomheden som et dekorativt element eller brugbart skiltningsværktøj til elever, besøgende eller medarbejdere.

Design din egen dør - Få en personlig dør med folieprint

Uanset om du har behov for at give hvert lokale et unikt look, at afmærke vigtige lokaler eller slet og ret at gøre døren “usynlig”, kan dette klares med dekorative folieprint til døre. Du kan vælge mellem de dørfolier, som findes på vores shop til daginstitutioner eller skoler, eller finde inspiration under vores motivshop, der er fyldt med dekorative folieløsninger til døre. Vi har et stort udvalg af flotte designs, som du med fordel kan anvende til at udsmykke institutionen, skolen og arbejdspladsen.

Du har også mulighed for at få skræddersyet en løsning, som passer ind i jeres miljø. Her vil du i samarbejde med vores dygtige team af grafikere og konsulenter, finde frem til et dørfolie, som matcher jeres ønsker og behov. Processen vil som regel starte med, at du gennem samtaler med vores konsulenter vil finde frem til, hvad I ønsker at have ud af løsningen og hvilke muligheder og betingelser, der enten måtte være. Herefter vil vores grafiske team sikre, at jeres idéer bliver visualiseret og sendt til tryk.

Vi fremstiller specialdesignede helprint på hvid højglansfolie, der giver en flot dørfolie med klare farver og tydeligt design. Dørfolie kan med fordel anvendes til stuenavne i institutionen, som fagportal i skolen eller blot til udsmykning. Alle vores bedste løsninger er et resultat af kombinationen af vores ­kunders faglighed og vores mange års ekspertise indenfor visuel dekoration og udsmykning.

Når du er på udkig efter et dørfolie, er det vigtigt, at du kender målene på din dør, før du bestiller et folieprint. Alle dørfolier, som du finder inde på de forskellige designs varekort, findes i en standard størrelse - 215 x 100 cm - men der er mulighed for at tilskære foliet, så den passer til størrelsen på jeres dør. Hvis der ønskes tilbud på specialmål, skal du kontakte os på 98 19 35 33. Derudover skal du tage stilling til, om du selv skal sætte tid af til montering af folien på døren. Hvis du ikke selv ønsker at montere dit nye dørfolie, hjælper vi gerne med at montere løsningen korrekt på døren.

Hvis du er interesseret i dørfolie eller andre typer af folieprint, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at skabe et dørfolie med det helt rigtige udtryk. Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin. Har du brug for hjælp til at designe en dør, som løser dit behov? Du skal bare kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk, så vil vores team af konsulenter og grafikere hjælpe, med at finde frem til den helt rigtige løsning for jer. Vi har et stort udvalg af folie designs, hvorfor der med sikkerhed nok skal være noget til din smag.

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram