0
Denne dørfolie med Verdens Flag er oplagt til skolens naturfag- og geografitimer. Udsmyk enhver dør med denne dørfolie fra Exakt.

Verdensflag, Dørfolie

1.995,00 kr. ekskl. moms

Lær eleverne om alverdens flotte og farverige flag med denne dørfolie. På denne farverige dørfolie med verdens flag får du en oversigt over samtlige flag fra verdenens nationer, samt et verdenskort.
Varenummer (SKU): Flag001 Kategorier: , ,
  • *Vælg produkttype

    Reset options

    *Størrelse på din dør

1.995,00 kr. ekskl. moms

Lær eleverne om alverdens flotte og farverige flag med denne dørfolie. På denne farverige dørfolie med verdens flag får du en oversigt over samtlige flag fra verdenens nationer, samt et verdenskort. Den er perfekt til skolen, hvor den kan indgå som læringsværktøj, til undervisning i naturfagslokalerne eller ‘blot’ som faglig udsmykning til skolens mange døre. Samtidig kan den også bruges til at udfordre de ældre elever i deres viden om verdensflagene i geografitimerne. Du kan eksempelvis udfordre dem til at matche flagene med verdenskortet, for at teste deres viden om verdenens lande.

Denne tavle viser i alt 216 flag og indeholder derfor samtlige 195 landeflag, samt en masse ekstra flag, der med sikkerhed kan udfordre selv den største flagkender. Verdenskortet er simpelt og landegrænserne er tydeligt markeret. Til hvert flag står beskrevet hvilket land det er, så det er nemt for eleverne at matche flag og lande.

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

Designet passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

OBS! Mål døren på den side, hvor folien ønskes monteret.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Garanti

2 år

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Verdensflag, Verdenskort

envelopearrow-right