0

Design og indret med akustik

At etablere akustik i et eksisterende lokale betyder ikke, at du skal gå på kompromis med lækkert design og god indretning. Mulighederne er mange, da du kan vælge mellem mange forskellige stoftyper, farver, former og ikke mindst skræddersyede designs.

Indret med akustik

Du kan med fordel forene din akustik løsning med din indretning, og lade det funktionelle og æstetiske gå op i en højere enhed. Med en lækker standard eller speciallavet design kan absorbenterne blive en integreret del af rummets indretning og anvendelse.

Med de forskellige designmuligheder kan du kombinere både former, farver og størrelser, og give din akustik lige det designudtryk du ønsker. Hvis du har brug for inspiration, hjælper vi gerne med idéer og forslag til design.

Ved at forene akustikløsninger med den visuelle udsmykning kan der nemt tænkes i både former og design, så rummets funktion, dit budskab og visioner eller dit produkt fremtræder stilfuldt på væggen. Du kan få leveret en akustikløsning til væg med print af et motiv, der passer ind i jeres indretning og design – tjek vores motivshop for at finde et design, der passer ind i jeres indretning.

Hvis man ønsker at indrette med akustik, skal der altid tages højde for rummets anvendelse og funktion, samt de aktiviteter der skal foregå i rummet og de mennesker, der anvender rummet. Mange vælger at lade dette være inspiration til designet, når der skal skabes et godt indendørs lydmiljø. Med det store udvalg af akustik produkter kan du altid finde noget, der passer ind i både arkitektur og indretning.

Vi har en stor motivshop, hvor du med sikkerhed kan finde et design, der passer til jeres behov. Tag et kig på shoppen her og lad dig inspirere til en akustikløsning, der kan integreres i jeres nuværende indretning. Alle designs i motivshoppen kan leveres som enten akustikbillede eller skærmvæg.

envelopearrow-right