0
Akustikbillede og læringstavle med oversigt over de 5 grundsmage til skole og dagtilbudAkustikbillede og læringstavle med oversigt over de 5 grundsmage til skole og dagtilbud
  • Akustikbillede og læringstavle med oversigt over de 5 grundsmage til skole og dagtilbud
  • Akustikbillede og læringstavle med oversigt over de 5 grundsmage til skole og dagtilbud

De 5 grundsmage

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Sæt fokus på maddannelse med dette design, der viser de 5 grundsmage. Smagene danner grundlag for smagen i alle madvarer og derfor er forståelsen for smagene en vigtig del af madlavningen. Vælg mellem to produktmedier.
Varenummer (SKU): Grundsmag001 Kategorier: , ,

Fra 1.850,00 kr. ekskl. moms

Din tunge kan smage fem grundsmage: sødt, surt, salt, bittert og umami. Disse smage danner grundlaget for et velsmagende måltid, hvis de alle er til stede. Derfor er det også en vigtig del af undervisningen i skolens madkundskabstimer, at børnene lærer om de fem grundsmage – samt hvilke madvarer, der findes under de forskellige grundsmage.

Dette design er med til at danne et overblik over madvarer, der har én af de fem grundsmage, hvilket hjælper med at adskille og huske de forskellige smage. Det er en værdifuld og vigtig viden, som børnene kan tage med sig i resten af livet. Hvis du ønsker at montere den andre steder end madkundskabslokalet, kan man også sagtens dette. Designet kan nemlig nemt monteres både inden- såvel som udenfor. Du kan også med fordel kombinere denne tavle med vores andre madkundskabstavler – heriblandt ‘hvor kommer maden fra‘.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

  • Akustikbillede med ramme, 90×120 cm, til et bedre lydmiljø.
  • Vægpladen måler 90×120 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Ved at montere læringstavlen udendørs er det muligt at skabe et fagligt miljø uden for klasselokalet. Her kan designet fungere som inspiration til fordybelse i skolegården og bidrage til det inspirerende læringsmiljø på skolen.

Et akustikbillede kan derimod bidrage til at imødekomme de store krav, der i dag er til lokaler, hvor vi opholder os i lang tid ad gangen. Ifølge kravene skal der være gode muligheder for koncentration, kommunikation og samarbejder på kryds og tværs. Det kan akustikbilleder på væggene bidrage til.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leveres med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan I selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Akustikprodukt, Vægplade

Vælg størrelse

90×120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Fag

Madkundskab

Tema - Dagtilbud

Mad

Tema - Skoler

Mad

Farve

Grå

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

  • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
  • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right