0
Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, brandstation, fra EXAKT..Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, brandstation, fra EXAKT..
  • Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, brandstation, fra EXAKT..
  • Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, brandstation, fra EXAKT..

Legemiljø – Brandstation 2

Fra 1.480,00 kr. ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
    Reset options

Fra 1.480,00 kr. ekskl. moms

Brandbilen gør klar til at rykke ud! Der er travlt på brandstationen og brandfolkene er altid klar, hvis alarmen går. Med denne skilteplade af en brandstation kunne sådanne historier let udfolde sig på jeres legeområder. Skiltepladen er med til at inspirere børnene og igangsætte mange timers leg, hvor børnene enten kan lege, at de slukker ildebrande eller kører brandbil.

Du kan med fordel montere denne skilteplade sammen med ’Ildebrand’ eller ‘Brandstation udstyr’ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie. Du kan selvfølgelig også kombinere den med andre sjove legemiljøer og skabe din helt egen by for børnene at lege i.

Du kan bruge skiltepladen både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af eksisterende legehuse eller skur.

Skiltepladerne er med UV-print, der gør, at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Vælg mellem:

  • 80×80 cm
  • 100×100 cm

Montering
Skiltepladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm, 80×80 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Grå, Rød

Tema - Dagtilbud

Børnenes 112, Legezone

envelopearrow-right