0
legehus2

Legemiljø – Brandstation udstyr, 80×120 cm

1.850,00 kr. ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen.
Varenummer (SKU): 772657 Kategorier: ,

1.850,00 kr. ekskl. moms

Har brandstationen styr på udstyret? Skab de rette rammer for rollelege med denne skilteplade, der kan inspirere børnene til at lege brandfolk.  Med brandstationens udstyr kan de lege, at de slukker ildebrande med brandslukkeren, kravler op ad stiger, sprøjter med vand eller benytter brandmandens graveudstyr.

Du kan med fordel montere denne skilteplade sammen med ’Brandstation’ eller ‘Ildebrand’ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie på legeområderne. Du kan også kombinere den med andre sjove legemiljøer og skabe din helt egen by for børnene at lege i.

Løsningen kan bruges både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af eksisterende legehuse eller skur.

Skiltepladen har et UV-print, der gør, at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Skiltepladen måler 80×120 cm.

Montering
Skiltepladen leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×120 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Rød

Tema - Dagtilbud

Børnenes 112, Legezone

envelopearrow-right