0
legehus5

Legemiljø – Ildebrand, 80×120 cm

1.850,00 kr. ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen.
Varenummer (SKU): 772655 Kategorier: ,

1.850,00 kr. ekskl. moms

“Kalder alle brandfolk! Et hus er gået i brand i byen, men heldigvis er brandbilen på vej for at slukke branden”. Sådan kunne en leg starte med denne skilteplade, hvor børnene kan påtage sig rollen som brandfolk, der rykker ud i brandbilen for at slukke branden. Skiltepladen opfordrer til talrige af sjove og kreative lege, og børnene kan udtænke en lang række scenarier ud fra indholdet.

Du kan med fordel montere denne skilteplade sammen med ‘Brandstation‘ eller ‘Hospital’ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie. Det er også muligt at kombinere den med andre sjove legemiljøer og på den måde skabe din helt egen by på legepladsen for børnene at lege i.

Du kan bruge skiltepladen både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af eksisterende legehuse eller skur.

Skiltepladerne har et UV-print, der gør at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Skiltepladen måler 80×120 cm.

Montering
Skiltepladen leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×120 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Blå

Tema - Dagtilbud

Børnenes 112, Legezone

envelopearrow-right