0
mad bordmanerer skilteplade 500x300mad bordmanerer skilteplade 500x300
  • mad bordmanerer skilteplade 500x300
  • mad bordmanerer skilteplade 500x300

Bordmanerer

750,00 kr. ekskl. moms

Skab et godt udgangspunkt for at lære børnene gode bordmanerer med denne vægplade, der indeholder en række forslag til gode manerer.
Varenummer (SKU): Bordmanerer001 Kategorier: , ,

750,00 kr. ekskl. moms

“Ingen råben og skrigen”, “Luk munden når du tygger” eller “Hjælp med at rydde af bordet”. Det er blot nogle af de gode manerer, der står beskrevet på dette design. Brug vægpladen som en inspiration og en huskeliste til de gode manerer og lær børnene at sidde ordentligt ved bordet. Det er med sikkerhed noget du, men også børnenes forældre vil værdsætte at børnene lærer. Designet kan eksempelvis hænges op ved middagsbordet i daginstitutionen eller i skolens små klasser.

Monter den i børnenes øjenhøjde, så du kan være sikker på, at de ser den og kan sætte sig ind i de forskellige symboler.

Designet viser 10 gode huskeregler, som alle er illustreret med et lille billede, hvilket gør det intuitivt for børnene at lære og huske dem alle.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

30×50 cm

Vælg produkttype

Vægplade

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Skoler

Mad

Farve

Blågrøn

envelopearrow-right