0
Udsmyk døre i skolen med dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden, i Vikingetiden, Middelalderen og Renæssancen.Udsmyk døre i skolen med dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden i Vikingtiden, Middelalderen og Renæssancen.
  • Udsmyk døre i skolen med dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden, i Vikingetiden, Middelalderen og Renæssancen.
  • Udsmyk døre i skolen med dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden i Vikingtiden, Middelalderen og Renæssancen.

Børnebanden – Tidsperioder, Dørfolie

2.295,00 kr. ekskl. moms

Udnyt de bare døre i indskolingen med denne dørfolie med motiv af Børnebanden. På denne dørfolie vises tre illustrationer fra Børnebandens eventyr i den nærmeste fortid, fra Renæssancen til Middelalderen og helt tilbage til Vikingetiden. 
Varenummer (SKU): k400303 Kategorier: , , Tags: ,
  • Dørfolien skæres, så den passer til jeres dør. Indtast din dørs mål i feltet (HxB).

  • *Design

    Reset options

2.295,00 kr. ekskl. moms

Udnyt de bare døre i indskolingen med dette design med motiv af Børnebanden i beredskabet. Her kan børnene udfordre hinanden og arbejde sammen om at finde de mange specielle figurer og ting på et travlt dekoreret motiv. Det er et fantastisk redskab til at stimulere hjernen og masser af sjov for børnene. 

På disse dekorative designs vises 2 forskellige versioner af tre kan-du-finde illustrationer fra Børnebandens eventyr i den nærmeste fortid, fra Renæssancen til Middelalderen og helt tilbage til Vikingetiden. Hjælp Børnebanden med at finde Baronen og hans banditter inden de kan lave for meget rod i fortiden, og lær lidt om hvordan Danmark så ud for mange år tilbage. Øverst på folien kan man se de fire kendte medlemmer af Børnebanden og deres to medagenter – dyrene Vuf og Miv. De tre illustrationer på folien stammer fra ‘Børnebanden – Uret i jordens indre’. 

Designet kan både benyttes i undervisningen og i børnenes frikvarter. Børnebanden kombinerer nemlig historiske lektioner med sjove elementer, der gør undervisningen interessant for eleverne, og så kan de mange små udfordringer og historier på designet bidrage til underholdningen i frikvartererne. En dørfolie er en perfekt måde at udnytte hele lokalet på, og kan gøre en ellers kedelig dør til en sjov og dekorativ del af rummet.  

OBS! Ved bestilling indtastes målene på den side af døren, hvor folien ønskes monteret.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien, skal du blot tilvælge dette ved kassen.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Dørfolie

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Børnebanden

envelopearrow-right