Udsmyk bare døre i skolen med denne dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden, i ørkenen, regnskoven og under vandet.Udsmyk døre i skolen med dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden, i ørkenen, regnskoven og under vandet.Udsmyk bare døre i skolen med denne dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden, i ørkenen, regnskoven og under vandet.
  • Udsmyk bare døre i skolen med denne dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden, i ørkenen, regnskoven og under vandet.
  • Udsmyk døre i skolen med dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden, i ørkenen, regnskoven og under vandet.
  • Udsmyk bare døre i skolen med denne dørfolie med 3 forskellige motiver af Børnebanden, i ørkenen, regnskoven og under vandet.

Børnebanden – Steder, Dørfolie

2.295,00 kr. ekskl. moms

Udnyt de bare døre i indskolingen med denne dørfolie med motiv af Børnebanden. På denne dørfolie vises tre kan-du-finde illustrationer fra Børnebandens eventyr rundt i verden, fra vands til lands og helt oppe i træernes kroner. 
Varenummer (SKU): BørnebandenSteder001 Kategorier: , , Tags: ,
  • Dørfolien skæres, så den passer til jeres dør. Indtast din dørs mål i feltet (HxB).

  • *Design

    Ryd

2.295,00 kr. ekskl. moms

Udnyt de bare døre i indskolingen med dette design med motiv af Børnebanden i beredskabet. Her kan børnene udfordre hinanden og arbejde sammen om at finde de mange specielle figurer og ting på et travlt dekoreret motiv. Det er et fantastisk redskab til at stimulere hjernen og masser af sjov for børnene. 

På disse dekorative designs vises 2 forskellige versioner af tre kan-du-finde illustrationer fra Børnebandens eventyr rundt i verden, fra vands til lands og helt oppe i træernes kroner. Hjælp de fire venner med at sætte en stopper for balladen ved at finde Baronen banditterne i regnskoven, i ørkenen og på koralrevet. Øverst på folien kan man se de fire kendte medlemmer af Børnebanden og deres to medagenter – dyrene Vuf og Miv.

Designet kan både benyttes i undervisningen og i børnenes frikvarter. Børnebanden kombinerer nemlig historiske lektioner med sjove elementer, der gør undervisningen interessant for eleverne, og så kan de mange små udfordringer og historier på designet bidrage til underholdningen i frikvartererne. En dørfolie er en perfekt måde at udnytte hele lokalet på, og kan gøre en ellers kedelig dør til en sjov og dekorativ del af rummet. 

OBS! Ved bestilling indtastes målene på den side af døren, hvor folien ønskes monteret.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien, skal du blot tilvælge dette ved kassen.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Dørfolie

Størrelse

Op til 215×100 cm

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Børnebanden

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right