0
710204710202 1710202
 • 710204
 • 710202 1
 • 710202

Whiteboardtavle – Årshjul med læreplanstemaer og årets gang

Fra 2.895,00 kr. ekskl. moms

Brug denne whiteboardtavle til at skabe overblik over årets aktiviteter samt til at synliggøre arbejdet med læreplanstemaer. Tavlen er overskuelig og dekorativ med forskellige farver og billeder af de fire årstider. Tavlen er opdelt, så det er let at overskue igangværende temaer og årsoversigten, så elever og lærere alle kan følge med og engagere sig i arbejdet.
Varenummer (SKU): k710202 Kategorier: ,

Fra 2.895,00 kr. ekskl. moms

Få styr på læringen! Brug denne whiteboardtavle til at skabe overblik over årets aktiviteter samt til at synliggøre arbejdet med læreplanstemaer. Tavlen er overskuelig og dekorativ med forskellige farver og billeder af de fire årstider. Tavlen er opdelt, så det er let at overskue igangværende temaer og årsoversigten, så elever og lærere alle kan følge med og engagere sig i arbejdet.

Tavlen har følgende felter:

 • Årets gang (med de 12 måneder)
 • Årshjul og læreplanstemaer
 • Igangværende temaer (med 2 felter til noter)

Tavlen har fine motiver til at illustrere de 4 årstider, hvilket gør det nemt og intuitivt for børnene at huske.

Vælg imellem flere størrelser. Ønsker du en anden størrelse end standardmålene er du velkommen til at kontakte os.

Leveres med følgende tilbehør:

 • 30 cm pennebakke i plast
 • Monteringsmateriale
 • Monteringsvejledning

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt. Find et udvalg af magneter, penne, her. – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale

 • Aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner
 • Stålkeramisk overflade med design
 • Magnetisk og skrivbar overflade

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

FSC®
Whiteboardet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til dit whiteboard her.

Kontakt EXAKT 

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg størrelse

100×150 cm, 90×120 cm

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Årshjul, Årstider og vejret, Læreplanstemaer

envelopearrow-right