0
ds 3052 120x90ds 3052 120x90
  • ds 3052 120x90
  • ds 3052 120x90

Whiteboardtavle – Læreplanstema, klassisk

2.895,00 kr. ekskl. moms

Dette whiteboard med læreplanstemaerne har et enkelt og rent design, der gør at det passer ind alle steder. Hvert tema er repræsenteret af en afdæmpet farve, det gør det let for alle at afkode tavlen. Der er desuden plads til at skrive ekstra noter, ophænge opslag, mm. under læreplanstemaerne.
Varenummer (SKU): 710374 Kategorier: ,

2.895,00 kr. ekskl. moms

Dette simple og elegante whiteboard med læreplanstemaerne har et enkelt og rent design, der gør at det passer ind alle steder. Hvert tema er repræsenteret af en afdæmpet farve, det gør det let for alle at afkode tavlen. Der er desuden godt med plads til at skrive ekstra noter, ophænge opslag, mm. under læreplanstemaerne.

Tavlen kan med fordel bruges som del af planlægningen af læreplanstemaerne, men eftersom, at der er god plads til andre noter, kan den også sagtens anvendes som ethvert andet whiteboard. Dette gør den ekstrem alsidig og fleksibel til ethvert kontor eller rum. Derudover er denne tavle, som alle vores andre whiteboards, magnetisk.

Vælg imellem flere størrelser. Ønsker du en anden størrelse end standardmålene er du velkommen til at kontakte os.

Leveres med følgende tilbehør:

  • 30 cm pennebakke i plast
  • Monteringsmateriale
  • Monteringsvejledning

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt. Find et udvalg af magneter, penne, her. – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale

  • Aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner
  • Stålkeramisk overflade med design
  • Magnetisk og skrivbar overflade

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

FSC®
Whiteboardet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til dit whiteboard her.

Kontakt EXAKT 

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

Måske er du også interesseret i?

Krammepakke Large

17.995,00 kr. ekskl. moms

Bordmanerer

750,00 kr. ekskl. moms

Exakt whiteboardtavle årsplan, 90×120 cm

1.995,00 kr. ekskl. moms

Min krop

3.695,00 kr. ekskl. moms

WC – Firkantet

159,00 kr. ekskl. moms

WC – Rund

115,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 4
envelopearrow-right