0

Tælletavle Superhelte

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Akustik skærmvægge bidrager til et sundt miljø for både øjne og ører. Denne skærmvæg er dobbeltsidet og viser to forskellige illustrationer med superhelte. Samtidig fungerer illustrationerne som tællevæg med antal fra 1-10.
Varenummer (SKU): Tælle006 Kategorier: , Tags: , , , ,
 • *Vælg størrelse

  *Vælg produkttype

  Reset options

  *Størrelse på din dør

  *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Hvad tænker superheltene mon på? Tæl superheltene og alle de ting de tænker på. Akustik skærmvægge bidrager til et sundt miljø for både øjne og ører. Denne skærmvæg er dobbeltsidet og viser to forskellige illustrationer med superhelte. Samtidig fungerer illustrationerne som tællevæg med antal fra 1-10. Det er en perfekt måde at skabe matematisk interesse hos børnene i dagtilbud og samtidig lære dem at skelne mellem tal og det at tælle til et antal. Skærmvæggen er meget mobil og kan flyttes lige efter ønske, hvorfor du også nemt kan vende den og skabe et helt nyt miljø med illustrationen på ‘bagsiden’.

På den ene side af akustikbilledet vises 10 superhelte med hver deres tanker af henholdsvis 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10 antal af forskellige ting. På den anden side finder man et par superhelte der holder øje med byen. Her finder man også 10 forskellige ting – 1 lastbil, 3 ænder og 9 buske for at give et eksempel. Brug grafikken til at skabe sjove og lærerige udfordringer til børnene – spørg eksempelvis ind til hvor mange blomster de kan finde i tankeboblerne og hvor mange blå biler kører rundt i byen?

Med denne flotte skærmvæg med superhelte design har du mulighed for at skabe rum i rummene, og derigennem give børnene de bedste betingelser for at finde et sted til koncentration og fordybelse i legen, uden at de bliver forstyrret af alle de påvirkninger, heriblandt støj, der er tilstede i et dagtilbud. Designet med superheltene kan også indgå i børnenes leg. Indret disse små rum med legetøj, der kan kombineres med legetøjet for at skabe de bedste rammer for legen. Kontakt os på exakt@exakt.dk, hvis I har ønsker til andre designs, der matcher jeres hus.

Den lyddæmpende skærmvæg leveres inkl. fødder.

Vælg mellem følgende af vores produktmedier i forskellige størrelser:

 • Akustikbillede med ramme, findes i størrelserne 120×90, 150×120, 180×120 & 270×120 cm og bidrager til et bedre lydmiljø.
 • Akustik skærmvægfindes i størrelserne 150×120 & 180×120 cm. Ben medfølger.
 • Gulvfolie, findes i størrelserne 150×100 & 180×120 cm.
 • Vægplade, findes i størrelserne 150×120, 200×120 & 300×120. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust. Kan monteres ude og inde.

Akustik
Der bliver stillet større krav til de lokaler, som vi befinder os i mange timer af dagen. Der skal blandt andet være gode muligheder for koncentration, kommunikation og samarbejder på kryds og tværs. Dette er dog ikke altid muligt, og slet ikke i dagtilbud hvor støj er en del af hverdagen. Her kan akustikskærmvæg bidrage til afdæmpe støjbelastningen.

Dagtilbud består af mange forskellige arealer og mange forskellige typer lokaler, der bliver brugt på forskellig vis. Et er at sikre god akustik i en stue – men der er masser af det, vi betegner som lydforurening mellem tilstødende lokaler i en institution.

Denne lydforurening kan afhjælpes ved strategisk placering af absorberende materiale, og netop derfor kan skærmvægge være en del af en god akustikløsning, da de kan placeres uafhængigt af hinanden og med respekt for lokalets øvrige indretning. Skærmvæggene er en fleksibel løsning, der kan flyttes i takt med at lokalets indretning ændres og tilpasses. Derudover sikrer den udskiftelig front, at du altid kan opdatere skærmvæggens udseende til et mere passende i forhold til jeres behov.

Skærmvæggene er opbygget med en letvægtsprofil i natur-eloxeret aluminium, hvori der sidder en akustik-absorbent. Vores skærmvægge har absorbent med absorptionsklasse A og leveres med tekstil/print i brandhæmmende materiale. Profilen leveres som standard i natur-eloxeret.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer akustikbilleder eller skærmvægge, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg størrelse

120×90 cm, 150×100 cm, 150×120 cm, 180×120 cm, 200×120 cm, 270×120 cm, Op til 100×215 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Dørfolie, Gulvfolie, Skærmvæg, Vægplade

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Spil og lege, Tal og tælle

Akustik Absorbent

Værdierne i diagrammet henviser til en enkelt enhed. Hvis enhederne placeres i en klynge med afstande på mindre end 0,5 meter, bliver Aeq pr. enhed let reduceret.

Testresultater i henhold til EN ISO 354.

Produktmærkninger

Solo Ekko har følgende produktmærkninger:

Eurofins indendørs luftkomfortIAC
Fransk VOCA
Finsk M1

Genanvendelighed

Mindste indhold af genbrugsmateriale: 57%

Genanvendelighed: Fuldt genanvendeligt

Brandsikkerhed

Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182.

Land: Europa

Standard: EN 13501-1

Klasse: A2-s1,d0

CE
Absorbenten er CE-mærket i henhold til den europæiske harmoniserede standard EN13964: 2014. CE-mærkede byggevarer er omfattet af en DOP (Declaration of Performance).

Standarden konsoliderer testmetoder, produktklassifikation og ydeevnedeklaration for nedhængte lofter.

For en bedre gennemsigtighed omkring produktydelse er CE-mærkede byggeprodukter omfattet af en Ydeevnedeklaration (DOP), så kunder og brugere let kan sammenligne ydelsen på produkter, der er tilgængelige på det europæiske marked.

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.

Akustikbilleder

EXAKT-akustik med design printes på et banner, der er produceret af genanvendelige plast. Selve banneret, der printes på, er udviklet til at sikre, at akustikproduktet fastholder sin høje kvalitet i absorption af lyd.

Motivet, der printes på banneret, leveres i en detaljegrad og klarhed, der er i topklasse. Alle motiver og farver kan skabes ud fra dine ønsker. Banneret er lavet i brandhæmmende materiale, så det opfylder alle krav.

Vi lægger stor vægt på, at vores sortiment produceret så CO2-neutralt som muligt, og vi vælger underleverandører ud fra deres tilgang til bæredygtighed.

Selve banneret er aftageligt, hvilket giver et fleksibelt produkt – både i indretning og fornyelse sidenhen.

Tre grunde til at vælge EXAKT-akustik med print:

✔ 100% skarp billedkvalitet

✔ Produceret af genbrugsplast

✔ Brandhæmmende materiale

Uanset om der vælges et standardmotiv eller et unikt design, printes motivet på et banner, der er fryd for både øje og miljøet.

envelopearrow-right