0
Design med affaldssortering

Affaldssortering

1.390,00 kr. ekskl. moms

Det kan være svært at lære børnene om vigtigheden ved affaldssortering af pap, glas, plast og mere. Med denne bæredygtige vægplade til skolen og dagtilbuddet kan du få lidt hjælp til netop dette. Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl.a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.
Varenummer (SKU): Naturformidling001 Kategorier: , Tag:

1.390,00 kr. ekskl. moms

Hvordan er det nu man sorterer sit affald korrekt? Gør det nemmere for børnene i skolen og dagtilbuddet at sortere affaldet i de rigtige affaldsspande. Følg de gode råd fra Peter Pindsvin. På designet står der beskrevet, hvilket skrald, der skal i de forskellige skraldespande, men det vises også med tydelige illustrationer, der gør det nemt og intuitivt for selv de mindste at afkode den.

Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl.a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Vægpladen måler 90×45 cm.

Den bæredygtige vægplade kan, ligesom vores standard vægplade, monteres både inden- og udenfor. 

Vi og vores næste skal lære at passe bedre på naturen og derfor sætter vi, hos EXAKT, fokus på naturformidling. For at vi kan passe på naturen i fremtiden mener vi, at det er vigtigt at sprede det gode budskab til børnene, allerede mens de stadig er i skole og dagtilbud. Dette kan vi gøre ved at sætte fokus på problematikker, og sprede viden om Danmarks fantastiske natur, så børnene også kender til vigtigheden i at tage hensyn til og bevare det. Derfor er samtlige vægplader om naturformidling også helt eksklusivt trykt på bæredygtige, FSC-certificerede vægplader, der er produceret med henblik på at skåne naturen. 

Vi er gået sammen med Danmarks Naturfredningsforening & HjørneBjørne for at skabe vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling. 

FSC®
Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

alt=””

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering
Den bæredygtige vægplade har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

45×90 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Natur, Naturformidling

Tema - Skoler

Naturformidling, Udeliv og science

Tema - Dagtilbud

Naturformidling, Udeliv og science

Farve

Grøn

envelopearrow-right