0
Skilteplade med abc labyrintSkilteplade med abc labyrint
  • Skilteplade med abc labyrint
  • Skilteplade med abc labyrint

ABC labyrint

Fra 990,00 kr. ekskl. moms

Hjælp det lille egern med at finde vej til sine nødder. Du må kun følge alfabetet, så du starter på A og slutter på Å. Vægpladen findes i både 50x50 cm og 100x100 cm.
Varenummer (SKU): K762980 Kategorier: , ,

Fra 990,00 kr. ekskl. moms

På denne vægplade skal børnene hjælpe det lille egern med at finde vej til sine nødder, og reglerne er, at de kun må følge alfabetet, så de skal starte på A og slutte på Å. Det er en sjov og anderledes måde for børnene at lære alfabetet på, og du kan forene leg og læring i undervisningen. Det er en god måde at motivere børnene til at blive bedre, og da den godt kan være lidt udfordrende vil det føles som en god bedrift og succesoplevelse for børnene at finde vej igennem labyrinten.

Du kan med fordel bruge læringstavlen som et element i et indendørs eller udendørs læringsmiljø, hvor du ønsker at skabe fokus på sjov læring.

Vægpladen fås både i 50 x 50 cm og 100 x 100 cm.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm, 50×50 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Alfabetet

Tema - Skoler

Alfabetet

envelopearrow-right