0
Udsmyk dagtilbuddet med børnesange som man kender. Her et flot design med Jeg er en papegøje fra Amerika

Børnesang – Jeg er en papegøje fra Amerika

1.995,00 kr. ekskl. moms

Gør sang og musik til en del af de inden- og udendørs miljøer med dette sjove design med børnesangen "Jeg er en papegøje fra Amerika" med illustrationer, der viser børnene forskellige elementer fra sangen. Designet leveres som dørfolie.
Varenummer (SKU): Papegøje004 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

    *Montering af dørfolie

    En dørfolie kræver professionel montering. Når du har færdiggjort din bestilling, vil du blive kontaktet af en medarbejder.

1.995,00 kr. ekskl. moms

Fri fragt over 2.499 kr.

Gør sang og musik til en del af de inden- og udendørs miljøer med dette sjove design med børnesangen “Jeg er en papegøje fra Amerika” med illustrationer, der viser børnene forskellige elementer fra sangen. Dette gør den nem for børnene at afkode, og det farverige motiv gør den indbydende at se på.  Du kan med fordel kombinere designet med lignende designs med børnesange som ‘Bjørnen sover‘ for at skabe et sammenhængende udtryk.

Designet er i overensstemmelse med det styrkede læreplanstema, ‘Kultur, æstetik og fællesskab’, da det giver god anledning til dialog med børnene om musik, rytme og sang.

Designet kan fås som dørfolie, der måler op til 215×100 cm. Når man bestiller en dørfolie, vil du efter købet blive kontaktet af en medarbejder, der sikrer sig, at vi får de rigtige mål på døren, inden printet sættes i produktion.

OBS! Mål døren på den side folien ønskes monteret.

Montering
Dørfolien er besværlig at montere, og derfor anbefaler vi, at den monteres af en professionel montør – da det sikrer det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien skal du blot tilvælge dette ved køb.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Tema

Børnesang

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Børnesang, Rim og remser

Med en dørfolie kan I gøre det nemt at fortælle, hvad der gemmer sig bag jeres døre. Brug det til at hjælpe jeres elever og besøgende eller inddrag det i undervisningen.

Størrelse
Dørfolien måler 215x100cm og kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør.

Montering
Vi anbefaler, at en professionel montør står for monteringen af en dørfolie.

Rengøring
Dørfolien kan tørres over med en tør eller let fugtig klud.

envelopearrow-right