0
Move the city med storbyen BeijingVægplade med Move Beijing
  • Move the city med storbyen Beijing
  • Vægplade med Move Beijing

Move the city – Beijing

Fra 2.495,00 kr. ekskl. moms

Move the city er vores egen designserie, der består af diverse storbyer og hovedstæder. Lad bybillederne blive en del af indretningen og skab et miljø, der oser af æstetik og dynamik. Dette design er med storbyen Beijing.
Varenummer (SKU): MoveBeijing001 Kategori: Tags: , ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

    *Montering af dørfolie

    En dørfolie kræver professionel montering, og derfor vil prisen som minimum være 2.995,-. Når du har færdiggjort din bestilling, vil du blive kontaktet af en medarbejder, der kan sende tilbud på montering.

Fra 2.495,00 kr. ekskl. moms

Fri fragt over 2.499 kr.

Move the city er vores egen designserie, der består af diverse storbyer og hovedstæder.

Oplev byens vibrerende energi med vores designserie Move the city. Lad bybillederne blive en del af indretningen og skab et miljø, der oser af æstetik og dynamik.

De forskellige storbyer og hovedstæder skal være med til at præge jeres omgivelser på en sådan måde, at det stimulerer sanserne, skaber tryghed og understøtter trivsel og godt miljø.

Designet kan fås på disse produkttyper i følgende størrelser:

  • Akustikbillede med ramme, 120×120 og 120×180 cm, til et bedre lydmiljø.
  • Dørfolie, måler op til 215×100 cm. Hvis du ønsker at designet skal leveres på en dørfolie, vil du efter købet blive kontaktet af en medarbejder, der sikrer sig, at vi får de rigtige mål på døren, inden printet sættes i produktion.
  • Vægplade med afrundede hjørner og forborede huller, 60×120, 120×120 og 120×180 cm.

Montering
Akustikbilleder leveres med beslag, der sikrer en nem montering. I kan selv stå for at montere et akustikbillede, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering. 

Vi anbefaler, at dørfolien monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af folien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Vælg produkttype

Akustik m. ramme, Dørfolie, Vægplade

Vælg størrelse

120×120 cm, 120×180 cm, 60×120 cm, Op til 100×215 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Dørfolie, Vægplade

Montering

Inde

Målgruppe

Ungdoms- og videregående uddannelser

Dæmper støjniveauet i rummet og kan ved hjælp af design give et visuelt æstetisk udtryk.

Lydabsorbenten er absorptionsklasse A aW 0,95.

De lyddæmpende tavler er lavet med en kerne af mineraluld, som er kapslet inde mellem en forside og bagside af flis. Absorbenten er godkendt som klasse A materiale i henhold til MK 6.31/0805. Den er svanemærket og kan genbruges 100%. Den er desuden PVC-fri. Absorbenten er blevet tildelt Indeklima Mærket og anbefales af det svenske Astma og Allergi Forbund.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Der medfølger skruer og vejledning til montering når I modtager akustikrammen.

Rengøring
Akustikbilledet kan tørres over med en tør klud.

Med en dørfolie kan I gøre det nemt at fortælle, hvad der gemmer sig bag jeres døre. Brug det til at hjælpe jeres elever og besøgende eller inddrag det i undervisningen.

Størrelse
Dørfolien måler 215x100cm og kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør.

Montering
Vi anbefaler, at en professionel montør står for monteringen af en dørfolie.

Rengøring
Dørfolien kan tørres over med en tør eller let fugtig klud.

envelopearrow-right