0
Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med dinolandKvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med dinoland
  • Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med dinoland
  • Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med dinoland

Legeplade – Dinosaur

3.495,00 kr. ekskl. moms

Indret jeres legemiljøer med legeplader, der inviterer til og udfordrer legeaktiviteter. Designet med dinosaurerne danner en visuel ramme, der på en sjov og legende måde lærer børnene om størrelsesforhold og proportioner. Legepladen måler 150x80 cm.

3.495,00 kr. ekskl. moms

Indret jeres legemiljøer med legeplader, der inviterer til og udfordrer legeaktiviteter. Designet tager børnene tilbage til en forhistorisk tid og indeholder, udover dinosaurer, en lille illustration af størrelsesforholdet mellem barn og dinosaur. På den måde dannes der en visuel ramme, der på en sjov og legende måde lærer børnene om størrelsesforhold og proportioner. Designet inviterer barnet til at gå på opdagelse og udforske motivet og det matematiske begreb om størrelsesforhold.

Designet agerer god og lærerig samtalestarter, og kan bruges både i børnenes leg eller til en lærerig aktivitet mellem pædagog og barn. Fuldend legemiljøet med vores legedug af dinoland, der kan sætte rammerne struktureret leg. Find legedugen med dinoland her.

Legepladen måler 150×80 cm

Pladen kan monteres ude og inde.

Montering
Legepladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vi hjælper gerne dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Legeplade

Vælg størrelse

150×80 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

envelopearrow-right