0
Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med konstruktionslegKvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med konstruktionsleg
  • Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med konstruktionsleg
  • Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med konstruktionsleg

Legeplade – Konstruktion, maskiner

2.295,00 kr. ekskl. moms

Indret jeres legemiljøer med legeplader til konstruktionsleg, der fremmer den matematiske opmærksomhed. Designet udvider barnets viden og begrebsforståelse og fremmer samtidig nysgerrighed og sproglig udvikling gennem leg. Legepladen måler 100x80 cm.

2.295,00 kr. ekskl. moms

Indret jeres legemiljøer med legeplader til konstruktionsleg, der fremmer den matematiske opmærksomhed. Designet udvider barnets viden og begrebsforståelse og fremmer samtidig nysgerrighed og sproglig udvikling gennem leg. Med legepladen kan I kode legemiljøet omkring konstruktionsleg og igangsætte nye legemuligheder med f.eks. byggeklodser, togbaner og biler.

Designet agerer god og lærerig samtalestarter, og kan bruges både i børnenes leg eller til en lærerig aktivitet mellem pædagog og barn. Udover dette design har vi også en lignende legeplade med en byggeplads, hvor børnene kan gå på opdagelse blandt tal, bogsaver, former og farver. Find legepladen med byggeplads her. Eller fuldend legemiljøet med vores legedug af en bilbane.

Legepladen måler 100×80 cm

Pladen kan monteres ude og inde.

Montering
Legepladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vi hjælper gerne dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Legeplade

Vælg størrelse

100×80 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

envelopearrow-right