0
Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med teaterkrogKvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med teaterkrog
  • Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med teaterkrog
  • Kvalitetsstærk legemiljø fra Exakt med teaterkrog

Legeplader – Teaterkrog, sæt med 2 stk.

4.995,00 kr. ekskl. moms

Indret jeres legemiljø med disse to legeplader, der hjælper børnene i gang med legen. Med dette sæt med teaterkrog dannes der unikke legezoner med plads til fordybelse, eksperimenterende og organiseret leg.

4.995,00 kr. ekskl. moms

Indret jeres legemiljø med legeplader, der hjælper børnene i gang med legen. Med dette sæt med teaterkrog dannes der unikke legezoner, der supplerer institutionens eksisterende møbler og legetøj, og skaber små rum med mulighed for fordybelse og organiseret leg. Legepladerne kan med fordel monteres tæt på jeres udklædningskasse, hvor de i samspil kan skabe rammerne for den organiserede leg og interaktion mellem barn og miljø. Vores legeplader er med til at understøtte leg, læring og giver deltagelsesmuligheder for alle.

Designet med teaterkrogen er let at afkode for børnene og styrker børnenes rollelege, der udvikler barnets sprog. Den ene af legepladerne indeholder et spejldesign, der giver barnet mulighed for at eksperimentere med forskellige ansigtsudtryk og kropssprog.

Pakken indeholder
1 stk. legeplade i 50×80 cm
1 stk. legeplade med spejldesign i 100×80 cm

Vi har et bredt udvalg af forskellige legemiljøer og -zoner, blandt andet fine legekøkkener, der findes i to udgaver til de mindste og ældste børn i børnehaven. Find køkkenmiljø til 0-2 årige her og vores køkkenmiljø til de 3-5 årige her.

Pladerne kan monteres ude og inde.

Montering
Legepladerene har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vi hjælper gerne dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Legeplade

Vælg størrelse

100×80 cm, 50×80 cm

Antal

3 stk.

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

envelopearrow-right