0

Vi gør plejesektoren visuel

Vi gør plejesektoren visuel

Vi designer visuelle trygheds- og trivselsmiljøer
Med over 30 års erfaring er vi specialister i at designe, udvikle og producere visuelle løsninger, der fremmer trivsel, tryghed og livskvalitet hos beboere på bosteder og plejecentre. Vi ved, at det visuelle miljø har afgørende betydning for beboernes velvære, orienteringsevne og daglige aktiviteter - særligt for dem med demens.

EXAKT hjælper jer med at skabe trygge, hjemlige og sansestimulerende miljøer, hvor beboerne føler sig godt tilpas i velkendte omgivelser. Gennem visuelle elementer i fællesområder, gangarealer og udendørsarealer understøtter vi jeres fokus på trivsel og livskvalitet for alle beboere.
Se hvad vi hjælper med
Klar-til-brug produkter og specialdesigns
Vi leverer både klar-til-brug produkter og specialdesignede løsninger, skræddersyet til jeres ønsker og behov. Som jeres samarbejdspartner følger vi jer tæt gennem hele processen – fra idé og rådgivning til design, produktion og montering, så I altid får en løsning, der passer perfekt til jeres bosted eller plejecenter.

Vores mål er at forvandle jeres fysiske rammer til trygge og genkendelige miljøer, hvor beboere føler sig tipas og hjemme. Sammen skaber vi de bedste forudsætninger for trivsel, aktivitet og orientering i en stimulerende og harmonisk hverdag.
Skal vi snakke om dine muligheder?
Gå på opdagelse i vores katalog til sundhed og plejesektoren
Læs mere om, hvordan I kan skabe et godt miljø, der tager hensyn til fysiske, mentale og sociale behov
Udforsk katalog
Gangarealer
Klinik
Legezone
Toiletter
Vægdekoration
Venteværelse
Indlæs flere
Derfor skal I gøre det visuelt
Trygge og orienteringsvenlige miljøer giver beboerne større selvstændighed i dagligdagen. Visuelle signaler som farvekodning, piktogrammer og tydelig skiltning hjælper beboerne, især demensramte, med at navigere i deres omgivelser og føle sig trygge. Dette reducerer stress og gør hverdagen lettere at overskue.

Inkluderende fællesskaber skabes med visuelle zoner, der inviterer til socialt samvær og aktiviteter. Det styrker sammenholdet og fremmer en inkluderende kultur, hvor alle beboere føler sig set, hørt og accepteret.


En stærk visuel profil understøtter bostedets eller plejehjemmets identitet og værdier. Med skiltning, vægdekorationer og wayfinding-løsninger kan I skabe et miljø, der afspejler omsorg, tryghed og institutionens visioner.

Synlig struktur for personalet gør hverdagen mere overskuelig og reducerer stress. Visuelle planlægningsværktøjer og skiltning hjælper både beboere og personale med at navigere i dagens aktiviteter og rutiner, ved at skabe struktur og overblik i dagligdagen.

Æstetiske og trygge rum fremmer trivsel og velvære. Beroligende farver og visuelt tiltalende elementer skaber en harmonisk atmosfære, der især i opholds- og hvilezoner bidrager til ro og afslapning.
Se alle vores produkter her
Visuelt miljø på gang i sundhedssektoren
Den visuelle totalløsning

Slip fantasien løs og skab indbydende og inspirerende rum. Uanset om du skal dekorere
inde eller ude, så hjælper vi med at rådgive, sammensætte og udvikle den komplette løsning.

Skyd genvej til din foretrukne shopkategori
post_type=kategori_sliders&orderby=rand&tax_query%5B0%5D%5Btaxonomy%5D=slider_katagori&tax_query%5B0%5D%5Bfield%5D=slug&tax_query%5B0%5D%5Bterms%5D=dagtilbud
Fordybelseszoner med akustik
Brug skærmvægge, loftløsninger og akustikbilleder til at skabe "rum i rummet" og lydlommer i store åbne områder som fællesstuer, gangarealer og opholdsrum. Vores akustikprodukter reducerer efterklang og dæmper støj, hvilket skaber et mere roligt og behageligt miljø, hvor beboere kan finde ro og føle sig trygge. Disse løsninger kan let kombineres med vægdekorationer og folieløsninger, der matcher plejehjemmets visuelle udtryk og værdier, og som skaber en harmonisk helhedsoplevelse.

Stillezoner
uden visuel overstimulering er ideelle til hvileområder eller små, private afskærmninger, hvor beboere kan slappe af i fred og ro. Vores skærmvægge med ensfarvet tekstil er særligt velegnede til at skabe disse rolige zoner, da de både dæmper støj og tilfører et æstetisk, enkelt element til rummet, som fremmer beboernes trivsel og velvære.

Fællesområder med forskellige funktioner kræver også god akustik for at sikre behagelig samtale og interaktion mellem beboere og personale. Akustikløsninger i disse områder sikrer, at beboerne kan kommunikere klart og uhindret, uden forstyrrende baggrundsstøj, hvilket styrker deres sociale interaktion og trivsel i det daglige liv.
Læs mere om vores akustikløsninger her
Visuelt miljø på gang i sundhedssektoren

Lær os bedre at kende

Se alle nyheder og artikler her
Specialdesign

Vi skaber skræddersyede designløsninger, der former miljøet og sætter rammerne for både viden, læring og profilering. Hver løsning er tilpasset jeres behov og kan støtte jeres mål, samtidig med at den skaber inspirerende og trygge omgivelser for de studerende.

Læs mere
Produkttyper

Hos EXAKT skaber vi designet, der opfylder jeres behov – hvad enten det handler om leg, læring eller profilering. Designet kan laves på forskellige produkttyper som læringstavler, legeplader, folieløsninger, vægdekorationer eller skærmvægge med akustik.

Læs mere
Fokus på miljø

Hos EXAKT prioriterer vi bæredygtighed i alle vores løsninger ved at bruge metoder og materialer, der skåner miljøet. Vores visuelle produkter er designet med holdbarhed i fokus, så de kan modstå daglig brug og samtidig bidrage til en mere miljøvenlig fremtid.

Læs mere
Har du brug for hjælp?
Vi gør det visuelt og sørger for, at dine tanker bliver til virkelighed
Bliv kontaktet
Gå ikke glip af noget
Hold dig opdateret på de nyeste produkter, modtag tips og tricks, og få de gode tilbud før alle andre.
envelopechevron-leftchevron-rightarrow-right