0
logo plain 21logo center 4
  • logo plain 21
  • logo center 4

Vægramme med banner – 17 verdensmål, Logo

Fra 2.715,00 kr. ekskl. moms

Det klassiske logo for FN´s 17 verdensmål – med eller uden tekst. Hver farve i logoet symboliserer et verdensmål.
Varenummer (SKU): KVM183586 - Logo-2 Kategorier: ,
  • *Design

    *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 2.715,00 kr. ekskl. moms

Det klassiske logo for FN´s 17 verdensmål – med eller uden tekst. Hver farve i logoet symboliserer et verdensmål. Med indretning om de 17 Verdensmål udtrykkes der, at I på jeres arbejdsplads, dagtilbud eller skole arbejder med målene og spreder de vigtige budskaber til børn og voksne. Vægrammen kan monteres lige præcis der, hvor du ønsker at synliggøre og sætte fokus på verdensmålene.

De viste designs kan leveres på flere forskellige typer produkter, så du kan indrette med FN’s 17 Verdensmål.

Bemærk: Design på banner til vægrammer printes på tekstil og har derfor hvid baggrund.

Montering
Monteringen sker ved at bore rammen direkte op på væggen, hvilket sikrer en fast montering. Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder. 

Kontakt EXAKT

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

X-ramme med banner

envelopearrow-right