0
Pile af gulvfolie til nudging i skole, dagtilbud og andre institutioner

Pile

1.550,00 kr. ekskl. moms

Brug de hvide pile til at markere en retning, nudging eller wayfinding. Pilene er neutrale og kan benyttes til lige dit behov.
Varenummer (SKU): 797172 Kategorier: , ,

1.550,00 kr. ekskl. moms

Brug disse pile som tydelig wayfinding og nudging på gulvet, så det er nemt for børnene og gæster i bygningen at se, hvilken vej de skal gå for at komme til et bestemt sted. Du kan eksempelvis anvende den i dagtilbud for at hjælpe børnene med at finde ud af hvilken retning de skal gå og i indskolingens mange gange og aulaer for at hjælpe børnene på eksempelvis første skoledag med at finde rundt.

Uanset hvad er dette sæt perfekt til wayfinding i institutioner, skoler, universitet og kontorbygninger. At få folk til at gå i bestemte retninger er stigende blevet en nødvendighed, specielt i lyset af Covid-19-pandemien.

Pakken indeholder 40 stk. hvide pile.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

15×15 cm

Antal

40 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Krop og bevægelse, Nudging

envelopearrow-right