0
wayfinding til wcwayfinding til wc
  • wayfinding til wc
  • wayfinding til wc

Wayfinding til toilet, 10 stk.

995,00 kr. ekskl. moms

Bliver du ofte forstyrret af patienter og besøgende for at vise vej til toilettet? Med disse 10 rondeller kan du vise vej til toilettet - helt uden at blive forstyrret. Forstyrrelser kan være medvirkende til at man laver flere fejl, så ved at minimere mængden af forstyrrelser kan man potentielt også minimere mængden af fejl. Mål: Ø20 cm.

995,00 kr. ekskl. moms

Wayfinding skal gøre besøgende mere selvhjulpne, og gøre det nemmere for dem at finde den rigtige destination.

Med disse 10 rondeller med pile og piktogrammer kan du vise patienter og besøgende vej til toilettet, og dermed undgå at blive forstyrret i dit daglige arbejde. En afledt effekt ved at minimere mængden af forstyrrelser kan være, at man nedbringer mængden af fejl, da man ofte mister fokus på arbejdet og dermed glemmer hvad man var i gang med.

Sættet indeholder følgende 10 rondeller:

  • 7 rondeller med pile
  • 3 rondeller med WC-piktogram

Mål
Ø20 cm.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye gulvfolie. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af gulvfolien, når du køber den her på siden. Ønsker du at montere gulvfolien selv, anbefaler vi at du tilkøber et monteringssæt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i gulvfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal pr. pakke

10 stk.

Vælg størrelse

Ø20 cm

Farve

Sort

Montering

Inde

envelopearrow-right