0
Vælg mellem en magnetisk og en selvklæbende fotoramme til væggen i stilfuldt, sort design á 5 stk. i størrelsen 10x15 cm.

Exakt fotoramme+ magnetisk, 5 stk.

149,00 kr. ekskl. moms

Hæng billeder nemt og enkelt med disse sorte magnetiske fotorammer med skrivefelt. Dermed er der mulighed for at notere, hvornår billedet er taget eller hvad billedet forestiller. Hver ramme måler 12x19,5 cm i udvendige mål.
Varenummer (SKU): 301726 Kategorier: , Tags: , , ,

149,00 kr. ekskl. moms

Nemt og enkelt ophæng af små billeder på whiteboardtavlen eller andre magnetiske overflader. Brug de små magnetiske rammer som persongalleri for at vise hvilke ansatte er til stede eller hvem der er ansvarlig for hvilket projekt. Billedet fremstilles elegant og flot og skånes samtidig for snavs.

Fotorammerne består af en transparent front med en magnetisk sort ramme. Magnetrammerne er opdelt i et lille felt med plads til navn og et større til et foto.

Pakken indeholder 5 stk.

Udvendige mål: 12×19,5 cm
Billedmål:
10×15 cm
Tekstfelt:
 10×1,5 cm

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Magnetisk ramme

Antal pr. pakke

5 stk.

Vælg størrelse

10×15 cm

envelopearrow-right