0
Købmand legezoneSL7251522 KoebmandKøbmand legezoneKøbmand legezoneKøbmand legezoneKøbmand legezone
 • Købmand legezone
 • SL7251522 Koebmand
 • Købmand legezone
 • Købmand legezone
 • Købmand legezone
 • Købmand legezone

Legezone – Købmand, 4 stk.

11.325,00 kr. ekskl. moms

Så skal der købes ind. Gør legekrogen til børnenes nye favoritsted med fantasifuld indretning. Med en kombination af folieprint, plader med print og akustikskærmvæg kan jeres krog omdannes til et supermarked til leg.Sættet inkluderer fire forskellige produkter: akustik skærmvæg 120×180 cm, gulvfolie 100×100 cm, vægplade Kolonial 50×70 cm og vægplade Mejeri 50×70 cm.
Varenummer (SKU): SL7251522 Kategorier: , , Tags: ,

11.325,00 kr. ekskl. moms

Udnyt dagtilbuddets miljøer til at skabe de perfekte rammer for rollelege med denne løsning, hvor børnene kan forestille sig, at de tager på indkøb i supermarkedet.  Med en kombination af folieprint, plader med print og akustikskærmvæg kan jeres krog omdannes til et supermarked til leg. Denne legezone lægger op til talrige af sjove og spændende lege i jeres dagtilbud, hvor børnene kan lege, at de går på indkøb inden de tilbereder maden i jeres legekøkken. Det farverige supermarked tema kan være med til at opgradere jeres visuelle børnemiljøer og samtidig være et attraktivt legehjørne for børnene, hvor I ikke behøver at igangsætte legen for dem. Desuden giver legezonen jer mulighed for at skabe fordybelseszoner, hvor børnene kan få plads og rum til at fokusere og fastholde interessen/læringen i legen.

I dette sæt finder du en stor dobbeltsidet akustik skærmvæg med illustrationer af supermarkedens facade på den ene side, og en stor hylde med kæmpe udvalg af varer på den anden side. Derudover indeholder det en gulvfolie med rabatter og et stort skilt med teksten ‘En god købmand’, og slutteligt får du også to forskellige skilteplader, der viser varehylder med konserves, frugt og grønt, mejeriprodukter og alverdens andre varer.

Designet motiverer til rollelege, hvor børnene kan lege at de går ‘ind’ i butikken, når de passerer butiksfacaden på den ene side af den dobbeltsidede akustik skærmvæg og møder den store varehylde på den anden side. Rollelegen kan være med til at udvikle deres sociale kompetencer og fantasi, men også deres matematiske færdigheder, hvis I benytter løsningen til at igangsætte en leg, der indebærer, at børnene skal tælle deres varer i kurven. Legezonen er dermed perfekt til understøttelse af børns udvikling i dagtilbud.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som der beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige produkter:

 • Købmand akustik skærmvæg 120×180 cm
 • Købmand gulvfolie 100×100 cm
 • Købmand vægplade Kolonial 50×70 cm
 • Købmand vægplade Mejeri 50×70 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire løsninger, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne designs til exakt@exakt.dk.

Montering
Vi anbefaler at du tilkøber vores monteringskit, som skal bruges til folien, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Vægpladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 

Har du ikke mod på selv at montere pakkeløsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vi kan lave en skræddersyet løsning, der passer til jeres legekrog. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig..

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×180 cm, 50×70 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right