0
Legezone HavetLegezone HavetLegezone HavetLegezone HavetLegezone HavetLegezone Havet
 • Legezone Havet
 • Legezone Havet
 • Legezone Havet
 • Legezone Havet
 • Legezone Havet
 • Legezone Havet

Legezone – Havet, 4 stk.

11.325,00 kr. ekskl. moms

Gør legekrogen til børnenes nye favoritsted med fantasifuld indretning. Med en kombination af folieprint, plader med print og akustikskærmvæg kan jeres krog omdannes til et strandmiljø.Sættet inkluderer fire forskellige produkter: akustik skærmvæg 120×180 cm, gulvfolie 100×100 cm, vægplade Spækhugger 50×70 cm og vægplade Hval 50×70 cm.
Varenummer (SKU): SL7251520 Kategorier: , , Tag:

11.325,00 kr. ekskl. moms

Dyk en tur under vandet og oplev livet i helt nede på havets bund. Gør legekrogen til børnenes nye favoritsted med fantasifuld indretning. Med en kombination af folieprint, plader med print og akustikskærmvæg kan jeres krog omdannes til et strandmiljø. Denne legezone lægger op til talrige af sjove og spændende lege i jeres dagtilbud, hvor børnene kan lege, at de tager på ferie eller dykker en tur under havets overflade. Det farverige strand tema kan være med til at opgradere jeres visuelle børnemiljøer og samtidig være et attraktivt legehjørne for børnene, hvor I ikke behøver at igangsætte legen for dem. Desuden giver legezonen jer mulighed for at skabe fordybelseszoner, hvor børnene kan få plads og rum til at fokusere og fastholde interessen/læringen i legen.

Dette sæt indeholder en stor dobbeltsidet akustik skærmvæg, der, altafhængigt af hvordan den vender, kan tage børnene ned på havets bund eller ud på skibene langt væk fra land. Derudover får du et gulvfolie med den lækre sandstrand, og slutteligt et par skilteplader, der viser havbundens helt store kæmper, den ikoniske klovnefisk, blæksprutter, skildpadder og meget mere. Designet indbyder til utallige lege, hvor børnene kan dykke ned i en anden verden, fuld af liv og glade farver. Gør løsningen til et læringsredskab og tal med børnene om den sjove lampefisk, der har indbygget fiskestang eller den kæmpestore hval, der trods sin størrelse kun spiser bitte små stimefisk.

Løsningen er med til at styrke, at “Læringsmiljøet skal understøtte børns lyst til at lege, udforske og eksperimentere”, som beskrevet står i den styrkede pædagogiske læreplan.

Sættet inkluderer fire forskellige produkter:

 • Havet akustik skærmvæg 120×180 cm
 • Havet gulvfolie 100×100 cm
 • Havet vægplade Spækhugger 50×70 cm
 • Havet vægplade Hval 50×70 cm

Hvis du kun er interesseret i enkelte af de fire løsninger, så kontakt os på telefon 98 19 35 33 eller send os en mail med dine foretrukne designs til exakt@exakt.dk.

Montering
Vi anbefaler at du tilkøber vores monteringskit, som skal bruges til folien, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Vægpladerne har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 

Har du ikke mod på selv at montere pakkeløsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt Exakt
Vi kan lave en skræddersyet løsning, der passer til jeres legekrog. Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Antal

4 stk.

Vælg størrelse

100×100 cm, 120×180 cm, 50×70 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right