0
790831 Naturfag Periodisk system Skilteplade 1000x2000 Tegnebraet 1

Det periodiske system

3.190,00 kr. ekskl. moms

Dette flotte og stilrene design over det periodiske system er ideel til montering i fysik/kemilokalerne, hvor den med sikkerhed vil fungere som et dekorativt og læringsrigt indretningselement.
Varenummer (SKU): 790831 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

3.190,00 kr. ekskl. moms

Få et overblik over hele det periodiske system med alle grundstofferne, lige fra hydrogen til radon. Denne flotte og stilrene vægplade over det periodiske system er ideel til montering i fysik/kemilokalerne, hvor den med sikkerhed vil fungere som et dekorativt og læringsrigt indretningselement, eller “blot” som faglig udsmykning i et visuelt undervisningsmiljø.  

Designet viser hele det periodiske system og indeholder en lang række nyttige informationer. Børnene kan nemt se, hvilken tilstandsform de forskellige grundstoffer findes i. Derudover er det også muligt for børnene at se forskel på metaller og ikke-metaller, samt hvilken type metal, de forskellige metaller tilhører. Ydermere er det også illustreret, hvilke grundstoffer er ædelgasser.  

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs. 

‘Det periodiske system’ måler 200×100 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.
 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

200×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Farve

Ass. farver

envelopearrow-right