0
Læringstavle med børnevenlig natur motiv

Børnevenlig Natur

2.090,00 kr. ekskl. moms

Med denne visuelle vægplade med natur kan I udvikle børnenes forståelse for den danske dyre- og planteverden. Brug designet som en samtalestarter med børnene om naturen eller som forberedelse inden I skal på udflugt.
Varenummer (SKU): 762634 Kategorier: , ,

2.090,00 kr. ekskl. moms

Bring naturen ind i jeres dagtilbud eller naturområde med denne flotte og farverige naturtavle. Designet er idyllisk og illustrationerne er i børnehøjde – bierne summer, ørreden svømmer og fuglene kvidrer. Med denne visuelle vægplade med natur kan I udvikle børnenes forståelse for den danske dyre- og planteverden. Brug tavlen som en samtalestarter med børnene om naturen eller som forberedelse inden I skal på udflugt. Lær eksempelvis børnene om hvad de kan finde i den danske natur af planter, blomster og dyr. Lige fra de små insekter i busken til ræven i den store skov.

Tavlen kan også indgå som visuel og børnevenlig udsmykning i indretningen. Designet indbyder til sjov leg og læring, og den er samtidig en æstetisk flot og farverig dekoration til udendørs hegn og skure, eller til de indendørs legemiljøer. Med tavlen kan du bl.a. kombinere læring om natur med tal. Lad børnene tælle frugterne på træet, jordbærrene på busken, blomsterne på engen eller bierne der summer om bikuben. Børnene kan virkelig fordybe sig med denne alsidige læringstavle.

Vægpladen bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘Natur, udeliv og science’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Vægpladen med natur måler 70×150 cm.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

70×150 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Tema

Dyr, Flora, Udeliv og science

envelopearrow-right