Design med danske dyr i skovenDesign med danske dyr i skoven
  • Design med danske dyr i skoven
  • Design med danske dyr i skoven

Kan du finde alle dyrene?

3.790,00 DKK ekskl. moms

Lær børnene hvor de forskellige dyr i skoven egentligt bor med denne bæredygtige vægplade til skolen og dagtilbuddet. Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl. a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.
Varenummer (SKU): Naturformidling007 Kategorier: , Tag:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    Ryd

3.790,00 DKK ekskl. moms

Børn lærer bedst, når de har det sjovt. Lad børnene fordybe sig i dette design, der viser dyrene i de danske skove. Her kan børnene lede efter alle skovens dyr og samtidig lære, hvor de bor. De kan bl.a. se, at uglen bor i et hul i træerne og at frøen holder sig til nær vandhullet. Gør læringen om dyrene i den danske skov til en leg med dette kan-du-finde-design til skolen og dagtilbuddet. Designet er intuitivt og gør læringen visuel. Børnene lærer også at sætte navne på de mange forskellige dyr med oversigten øverst på designet. 

Designet er en del af vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling og er bl.a. udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Vægpladen måler 130x130 cm.

Den bæredygtige vægplade kan, ligesom vores standard vægplade, monteres både inden- og udenfor.

Vi og vores næste skal lære at passe bedre på naturen og derfor sætter vi, hos EXAKT, fokus på naturformidling. For at vi kan passe på naturen i fremtiden mener vi, at det er vigtigt at sprede det gode budskab til børnene, allerede mens de stadig er i skole og dagtilbud. Dette kan vi gøre ved at sætte fokus på problematikker, og sprede viden om Danmarks fantastiske natur, så børnene også kender til vigtigheden i at tage hensyn til og bevare det. Derfor er samtlige vægplader om naturformidling også helt eksklusivt trykt på bæredygtige, FSC-certificerede vægplader, der er produceret med henblik på at skåne naturen. 

Vi er gået sammen med Danmarks Naturfredningsforening & HjørneBjørne for at skabe vores sortiment af bæredygtige vægplader med fokus på naturformidling.

FSC®
Produktet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering
Den bæredygtige vægplade har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Størrelse

130x130 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Natur, Naturformidling

Måske er du også interesseret i?

Smag på Danmarks natur

2.290,00 DKK ekskl. moms

Naturens regler

1.390,00 DKK ekskl. moms

Kom helt tæt på naturen

2.290,00 DKK ekskl. moms

Invasive arter

2.290,00 DKK ekskl. moms

Dyrenes livscyklusser

2.290,00 DKK ekskl. moms

Dyrelivet i byerne

2.290,00 DKK ekskl. moms

Danske fredede arter

2.290,00 DKK ekskl. moms

Danmarks sejeste havdyr

2.290,00 DKK ekskl. moms

Affaldssortering

1.390,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram