Laeringstavle Eventyr De 3 smaa grise 40x100cm

De 3 små grise

990,00 DKK ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer med denne flotte vægplade med illustration af historien om "De 3 små grise". Vægpladen måler 40x100 cm og har forborede huller.
Varenummer (SKU): 772644 Kategori:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    Ryd

990,00 DKK ekskl. moms

Lær børnene om de kendte folkeeventyr med bl. a. denne vægplade med sjovt motiv af historien om "De 3 små grise". Tavlen viser 'den store stygge ulv', der puster stråhuset omkuld, og den viser de 3 små grise ved hver af deres huse: stråhuset, træhuset og murstenshuset. Fortællingen har et godt budskab og er en klassisk fortælling, som langt de fleste er bekendte med. Dekorer de udendørs hegn, vægge og legehuse, eller de indendørs legeområder med denne vægplade og giv, ligesom ulven fra historien, et friskt 'pust' til daginstitutionens områder. Kombiner denne tavle med andre lignende vægplader med folkefortællinger som 'De 3 bukkebruse' for at skabe et sammenhængende udtryk.

Vægpladen måler 40x100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm plade, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har vægpladen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Størrelse

40x100 cm

Måske er du også interesseret i?

Eventyr - Eventyrland

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Eventyr - Labyrint

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Eventyr - Troldmand

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Klods Hans

990,00 DKK ekskl. moms

Den grimme ælling

990,00 DKK ekskl. moms

De 3 bukkebruse

990,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram