0
Laeringstavle Eventyr De 3 bukkebruse 40x100cm

De 3 bukkebruse

990,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer med denne flotte vægplade med illustration af historien om "De 3 bukkebruse". Vægpladen måler 40x100 cm og har forborede huller.
Varenummer (SKU): 772643 Kategorier: ,

990,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer med denne flotte vægplade med motiv af historien om “De 3 bukkebruse”. Tavlen viser de 3 Bukke Bruse, den lille, den mellem og den store samt trolden der sidder under sin bro. Gør børnene bekendte med eventyret og sæt gang i fantasien med denne sjove vægplade. Tavlen kan monteres både inden- og udenfor på legepladsens kedelige hegn, vægge og skure og i indendørs legeområder i daginstitutionen. Kombiner denne vægplade med lignende tavler med eventyr som ‘De 3 små grise‘ for at skabe et ensartet og sammenhængende look.

Vægpladen måler 40×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm plade, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

40×100 cm

Farve

Blå

Tema - Dagtilbud

Eventyr

envelopearrow-right