0
Skilteplade kontur HB Georg Graevling 600x650

HjørneBjørne – Georg Grævling

1.890,00 kr. ekskl. moms

Dette design er med Georg Grævling, han er træt af alt larmen derhjemme, så han beslutter sig for at flytte hjemmefra, men finder ud af det ikke er så let at klare sig selv. Vægpladen fylder 60x65 cm.Ved køb medfølger hele 2 gratis HjørneBjørne bøger (max 6 per kunde).
Varenummer (SKU): 402023 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

1.890,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer i dagtilbuddet med konturskårede skilteplader af de sjove og søde dyreunger fra den kendte tv-serie HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra Ramasjang. Serien om de firkantede dyr fra den nordiske natur handler om alt det børn i alderen 3-6 år oplever og spekulerer på. Du kan med fordel bringe dyrene til live for børnene ved at vise videoerne og dermed øge børnenes kendskab til de enkelte dyr – videoerne findes på bl. a. DR og Youtube. Dyrene med de store personligheder præsenteres på en sjov og simpel måde, der engagerer børnene og gør læringen om dyr, natur og ikke mindst dem selv til en leg.

Vægpladen fylder 60×65 cm.

Introducer børnene til seriens mange finurlige og firkantede dyr som Georg Grævling, han er træt af alt larmen derhjemme, så han beslutter sig for at flytte hjemmefra, men finder ud af det ikke er helt så nemt at klare sig selv. Skiltepladen er et ideelt indretningselement til institutionens vægge, hegn og legehuse, da den skaber liv til de inden- og udendørs legemiljøer og indbyder til lærerige samtaleemner med og mellem børnene.

Serien, Hjørne Bjørne, indeholder en masse gode informationer om nordens dyr, og giver et fint indblik i, hvordan de lever i naturen – hvorfor serien også er støttet af Danmarks Naturfredningsforening. Dermed bidrager vores produkter med HjørneBjørne også til jeres arbejde med læreplanstemaet ‘Natur, Udeliv og Science’.

Ved køb af HjørneBjørne produkter medfølger hele 2 bøger gratis (max 6 per kunde), der hver fortæller én af dyrebørnenes sjove historier. På den måde kan børnene fordybe sig i historierne bag figurerne som de kan finde rundt i institutionen. Bøgerne er udgivet af forlaget Buster Nordic og historierne er som altid tegnet og fortalt af Niels Valentin.  

Gratis HjørneBjørne bøger ved køb af HjørneBjørne produkter!

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere skilte og tavler med Hjørne Bjørne, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Konturskåret vægplade

Vælg størrelse

60×65 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Grå

Tema - Dagtilbud

Dyr, Hegnsfigurer, HjørneBjørne, Natur

envelopearrow-right