0
Startpakke med HjørneBjørne produkter som vægplader, akustik og skærmvægge til dagtilbuddet i forskellige designsGratis HjørneBjørne bøger ved køb af HjørneBjørne produkter!!!Skilteplade kontur HB Lulu Los 640x680Skilteplade kontur HB Freddie Froe 330x400Skilteplade kontur HB Olrik Ugle 450x350
  • Startpakke med HjørneBjørne produkter som vægplader, akustik og skærmvægge til dagtilbuddet i forskellige designs
  • Gratis HjørneBjørne bøger ved køb af HjørneBjørne produkter!!!
  • Skilteplade kontur HB Lulu Los 640x680
  • Skilteplade kontur HB Freddie Froe 330x400
  • Skilteplade kontur HB Olrik Ugle 450x350

HjørneBjørne – Startpakke

8.490,00 kr. ekskl. moms

Indret dagtilbuddet med vægplader af de sjove og søde dyreunger fra tv-serien HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra Ramasjang. Med denne startpakke kan du introducere børnene til de finurlige dyr, der findes i den nordiske natur. Brug vægpladerne til at snakke med børnene om skovens dyr eller monter dem tæt på legepladsen, hvor de kan indgå i børnenes lege.Ved køb medfølger hele 6 gratis HjørneBjørne bøger (max 6 per kunde).
Varenummer (SKU): SL401501 Kategorier: ,

8.490,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer i dagtilbuddet med denne fine startpakke, der viser de sjove og søde dyreunger fra den kendte tv-serie HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra Ramasjang. Serien om de firkantede dyr fra den nordiske natur handler om alt det børn i alderen 3-6 år oplever og spekulerer på. Du kan med fordel bringe dyrene til live for børnene ved at vise videoerne og dermed øge børnenes kendskab til de enkelte dyr – videoerne findes på bl. a. DR og Youtube. Dyrene med de store personligheder præsenteres på en sjov og simpel måde, der engagerer børnene og gør læringen om dyr, natur og ikke mindst dem selv til en leg.

Med denne startpakke kan du introducere børnene til de finurlige dyr, der findes i den nordiske natur. Brug vægpladerne til at snakke med børnene om skovens dyr eller monter dem tæt på legepladsen, hvor de kan indgå i børnenes lege. Startpakken indeholder i alt 13 forskellige dyr, som I kan invitere indenfor i jeres indretning og tættere på børnene. Vægpladerne kan monteres både ude og inde, og er et ideelt indretningselement til institutionens vægge, mure eller legehuse, da de skaber liv til de inden- og udendørs legemiljøer og indbyder til lærerige samtaleemner med og mellem børnene.

Serien, HjørneBjørne, indeholder en masse gode informationer om nordens dyr, og giver et fint indblik i, hvordan de lever i naturen – hvorfor serien også er støttet af Danmarks Naturfredningsforening. Dermed bidrager vores produkter med HjørneBjørne også til jeres arbejde med læreplanstemaet ‘Natur, Udeliv og Science’.

Denne pakke indeholder:

  • 2x Vægplader med HjørneBjørne skoven, 90×150 cm
  • Konturskåret vægplade med Freddie Frø, 33×40 cm
  • Konturskåret vægplade med Lulu Los, 64×68 cm
  • Konturskåret vægplade med Olrik ugle, 45×35 cm

Ved køb af HjørneBjørne Startpakken medfølger hele 6 bøger gratis (max 6 per kunde), der hver fortæller én af dyrebørnenes sjove historier. På den måde kan børnene fordybe sig i historierne bag figurerne som de kan finde rundt i institutionen. Bøgerne er udgivet af forlaget Buster Nordic og historierne er som altid tegnet og fortalt af Niels Valentin.  

Gratis HjørneBjørne bøger ved køb af HjørneBjørne produkter!!!

Montering
De to store læringstavler har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. De konturskåret dyr leveres også med forborede huller. Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere skilte og tavler med Hjørne Bjørne, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Konturskåret vægplade, Vægplade

Vælg størrelse

33×40 cm, 45×35 cm, 64×68 cm, 90×150 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Dyr, HjørneBjørne, Natur

envelopearrow-right