0
Skilteplade kontur HB Ea Egern 500x470

HjørneBjørne – Ea Egern

1.590,00 kr. ekskl. moms

Dette design er med Ea Egern, som har det med at overdrive, hvorfor hendes venner ikke tror på hende, når hun påstår, at hun har fundet verdens største nød. Vægpladen fylder 50x47 cm.Ved køb medfølger hele 2 gratis HjørneBjørne bøger (max 6 per kunde).
Varenummer (SKU): 402025 Kategorier: , ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

1.590,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer i dagtilbuddet med konturskårede skilteplader af de sjove og søde dyreunger fra den kendte tv-serie HjørneBjørne, som børnene med sikkerhed genkender fra Ramasjang. Serien om de firkantede dyr fra den nordiske natur handler om alt det børn i alderen 3-6 år oplever og spekulerer på. Du kan med fordel bringe dyrene til live for børnene ved at vise videoerne og dermed øge børnenes kendskab til de enkelte dyr – videoerne findes på bl. a. DR og Youtube. Dyrene med de store personligheder præsenteres på en sjov og simpel måde, der engagerer børnene og gør læringen om dyr, natur og ikke mindst dem selv til en leg.

Vægpladen fylder 50×47 cm.

Introducer børnene til seriens mange finurlige og firkantede dyr som Ea Egern, hun har det med at overdrive, så hendes venner tror ikke på hende, når hun siger hun har fundet verdens største nød. Skiltepladen er et ideelt indretningselement til institutionens vægge, hegn og legehuse, da den skaber liv til de inden- og udendørs legemiljøer og indbyder til lærerige samtaleemner med og mellem børnene.

Serien, HjørneBjørne, indeholder en masse gode informationer om nordens dyr, og giver et fint indblik i, hvordan de lever i naturen – hvorfor serien også er støttet af Danmarks Naturfredningsforening. Dermed bidrager vores produkter med HjørneBjørne også til jeres arbejde med læreplanstemaet ‘Natur, Udeliv og Science’.

Ved køb af HjørneBjørne produkter medfølger hele 2 bøger gratis (max 6 per kunde), der hver fortæller én af dyrebørnenes sjove historier. På den måde kan børnene fordybe sig i historierne bag figurerne som de kan finde rundt i institutionen. Bøgerne er udgivet af forlaget Buster Nordic og historierne er som altid tegnet og fortalt af Niels Valentin.  

Gratis HjørneBjørne bøger ved køb af HjørneBjørne produkter!

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere skilte og tavler med HjørneBjørne, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Konturskåret vægplade

Vælg størrelse

47×50 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Orange

Tema - Dagtilbud

Dyr, Hegnsfigurer, HjørneBjørne, Natur

envelopearrow-right