0
legehus4

Legemiljø – Hospital udstyr, 80×120 cm

1.850,00 kr. ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen.
Varenummer (SKU): 772659 Kategorier: ,

1.850,00 kr. ekskl. moms

På hospitalet findes der en lang række spændende udstyr, og ved at montere en skilteplade med hospital udstyr kan du inspirere børnene til en masse forskellige rollelege som sygeplejersker, læger eller patienter. Disse lege understøtter tilknytning og samspil for børn imellem, hvilket bidrager til, at børnene udvikler empati, relationer og viden om krop og sanser, som er beskrevet i læreplanstemaerne ‘Social udvikling’ og ‘Krop, sanser og bevægelse’.

Med denne skilteplade kan du rammesætte børnenes lege og hjælpe dem med at udforme disse forskellige rollelege. Du kan med fordel montere skiltepladen sammen med ‘Hospital’ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie. Du kan også kombinere den med andre sjove legemiljøer og skabe din helt egen by på legepladsen for børnene at lege i.

Du kan bruge skiltepladen både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af et eksisterende skur eller legehuse.

Skiltepladerne har et UV-print, der gør at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Skiltepladen måler 80×120 cm.

Montering
Skiltepladen leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×120 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Børnenes 112, Legezone

Måske er du også interesseret i?

Toiletpakke

595,00 kr. ekskl. moms

Verdenskort

2.249,00 kr. ekskl. moms

Exakt whiteboardtavle årsplan, 90×120 cm

1.995,00 kr. ekskl. moms

WC – Rund

115,00 kr. ekskl. moms

WC – Firkantet

159,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 4
envelopearrow-right