0
legehus3

Legemiljø – Hospital, 80×120 cm

1.850,00 kr. ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen.
Varenummer (SKU): 772658 Kategorier: ,

1.850,00 kr. ekskl. moms

“Ambulancen har udrykning på! Den er lige ankommet til hospitalet, og patienten rulles ind på båren i en fart”. Sådan kunne en leg starte med denne skilteplade af en ambulance og et hospital. Lad børnene lege at de er ambulancereddere, der ruller patienten ind på sygehuset eller sygeplejersker, der tilser patienten. Skiltepladen kan igangsætte talrige af sjove og lærerige rollelege for børnene.

Disse lege understøtter tilknytning og samspil for børn imellem, og netop disse lege fra hospitalet opfordrer til rollelege med børnene. Legene bidrager også til at børnene udvikler empati, relationer og viden om krop og sanser som beskrevet i læreplanstemaerne ‘Social udvikling’ og ‘Krop, sanser og bevægelse’.

Du kan med fordel montere denne skilteplade sammen med ‘Hospital Udstyr’ eller ‘Brandstation‘ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie. Du kan selvfølgelig også kombinere den med andre sjove legemiljøer og skabe din helt egen by på legepladsen for børnene at lege i.

Du kan bruge skiltepladen både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af et eksisterende skur eller legehus.

Skiltepladerne har et UV-print, der gør at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Skiltepladen måler 80×120 cm.

Montering
Skiltepladen leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×120 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Børnenes 112, Legezone

envelopearrow-right