0
Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Hospital, fra EXAKT..Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Hospital, fra EXAKT..
  • Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Hospital, fra EXAKT..
  • Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger med dette legemiljø, Hospital, fra EXAKT..

Legemiljø – Hospital 2

Fra 1.480,00 kr. ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
    Reset options

Fra 1.480,00 kr. ekskl. moms

På hospitalet står læger og sygeplejersker altid til rådighed. Gør hospitalet til en del af legeområderne og skab inspiration til rollelege. Lad børnene lege at de er på hospitalet, enten som læger der opererer på patienter, reddere der rykker ud i ambulancen eller sygeplejersker der tilser patienterne. Med denne skilteplade er der inspiration til talrige af lege og historier.

Disse lege understøtter tilknytning og samspil for børn imellem, og netop disse lege opfordrer til rollelege med børnene som patienter og omsorgsudøvere. Dette bidrager også til at børnene udvikler empati og relationer, som beskrives i læreplanstemaet ‘Social udvikling’.

Du kan med fordel montere denne skilteplade sammen med ‘Hospital udstyr’ eller ‘Politistation’ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie. Du kan også kombinere den med andre sjove legemiljøer og skabe din helt egen by på legepladsen for børnene at lege i.

Du kan bruge skiltepladen både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af et eksisterende skur eller legehuse.

Skiltepladerne har et UV-print, der gør at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Vælg mellem:

  • 80×80 cm
  • 100×100 cm

Montering
Skiltepladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

100×100 cm, 80×80 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Grå

Tema - Dagtilbud

Børnenes 112, Førstehjælp

envelopearrow-right