0
Gulvfolie motorikbane med hænder og fødder til dagtilbud og skole

Folie – Hænder og fødder

2.249,00 kr. ekskl. moms

Gulv- og vægfolie. Indret dine lokaler til leg med disse flotte hænder og fødder, der kan monteres på både gulve og vægge.
Varenummer (SKU): 797170 Kategorier: ,

2.249,00 kr. ekskl. moms

Kæmpe pakke med folie til væg og gulve. Pakken indeholder 59 dele, der kan monteres frit efter ønske. Sættet er ideelt til hoppe- og andre motoriklege og kan placeres efter behov i daginstitutionens motorik- og legerum eller i indskolingens lange gange. Fødderne kan med fordel bruges til hoppe- og motoriklege, men kan også bruges til nudging og wayfinding for at få børnene til at gå i en bestemt retning eller mod et bestemt mål. De 6 lilla pile er ideelle til netop nudging med fokus på retning.

Sættet er meget farverigt og vil med sikkerhed give dine rum personlighed og et sjovt udtryk. Hænderne kommer også med tekst i form af ‘skub’ som kan bruges til motorikøvelser, hvor man skubber til væggen eller lignende, mens man hopper fra side til side på gulvfolie-fødderne.

Indhold

  • 35 stk. fødder á 20 x 8,5 cm
  • 12 stk. hænder á 17 x 15 cm
  • 6 stk. “skub” á 6 x 14 cm
  • 6 stk. lilla pil á 10 x 10 cm

Denne gulvfolie bidrager til børnenes forståelse for læreplanstemaet ‘krop, sanser og bevægelse’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulv- og vægfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Krop og bevægelse, Motorik

envelopearrow-right