0
Gulvfolie med krammerim

Krammerim, 30 stk.

2.995,00 kr. ekskl. moms

Hvad rimer på kram? En vigtig del af børns udvikling af sproget er, at kunne høre om to ord rimer. Med krammerimene kan du kombinere leg og læring. Lad børnene samarbejde to og to om at finde de ord, der rimer på hinanden. Pakken indeholder 30 dele, der måler Ø26 cm. 
Varenummer (SKU): KrammelegRim001 Kategorier: ,

2.995,00 kr. ekskl. moms

Hvad rimer på kram? En vigtig del af børns udvikling af sproget er, at kunne høre om to ord rimer. Med krammerimene kan du kombinere leg og læring. Lad børnene samarbejde to og to om at finde de ord, der rimer på hinanden. På den måde lærer børnene både noget om sprog, samarbejde og det at kunne indgå i sociale fællesskaber.

Krammerimene indeholder mange ord, der drejer sig om følelser, kropslige handlinger og måder at hilse og anerkende hinanden på. Det kan åbne op for samtaler og lege, der strækker sig ud over rimelegen.

Pakken indeholder 30 dele, der måler Ø26 cm. Du bestemmer selv, hvordan de skal fordeles og dermed også sværhedsgraden af legen. Designet passer sammen med resten af Krammeleg-serien, men produktet kan også anvendes selvstændigt.

Montering
Gulvfolien er i en størrelse, hvor det uden problemer vil være muligt for jer selv at stå for at montere løsningen. Hvis du ønsker selv at stå for monteringen, så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, der sikrer en professionel og flot montering. Her finder du vejledning til montering af gulvfolierne.

Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal

30 stk.

Vælg størrelse

Ø26 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Krammeleg, Rim og remser

envelopearrow-right