0
Gulvfolie med de 120 mest anvendte danske ord, visualiseret som fiskGulvfolie med de 120 mest anvendte danske ord, visualiseret som fisk
  • Gulvfolie med de 120 mest anvendte danske ord, visualiseret som fisk
  • Gulvfolie med de 120 mest anvendte danske ord, visualiseret som fisk

120 ord med fisk

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

120 af de mest benyttede danske ord, her forklædt som fisk. Disse ordfisk er relevante i institutionen, indskolingen, fritidshjemmet eller andre steder, hvor der undervises i det danske sprog. Designet findes både som gulv- og dørfolie. Dørfolie passer til døre med størrelser fra 192x83 cm til 215x100 cm. Som gulvfolie måler hver enkelt fisk 8x18 cm.
Varenummer (SKU): k770614 Kategorier: ,
  • *Vælg produkttype

    Reset options

    *Størrelse på din dør

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Med denne løsning får du de 120 mest benyttede ord i det danske sprog , forklædt som ordfisk. Hjælp børnene med at lære at stave ved at bruge disse fisk i undervisningen. Lad børnene danne sætninger eller lad dem stave til de forskellige ord fra folien, for at træne deres færdigheder – det er sjovt og lærerigt på samme tid.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

  • Dørfolie, der passer til døre med størrelser fra 192×83 cm il 215×100 cm.
  • Gulvfolie, hvor hver enkelt fisk måler 8×18 cm.

Dørfolien kan hjælpe eleverne i undervisningen, hvis de har brug for hjælp til ordklasser, stavelser osv. midt i opgaveskrivningen. Derudover er det både en flot og lærerig udsmykning til en ellers kedelige dør. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

Med gulvfolien kan I skabe forskellige lege i samarbejde med børnene – lad dem eventuelt løbe rundt blandt de forskellige ord, for at danne sætninger eller øv stavelser, stavning, bøjninger og meget mere ved de forskellige ord. Eftersom de 120 ord monteres enkeltvis, kan I selv bestemme om ordene skal danne et mønster eller placeres tilfældigt rundt på skolen. Folierne er relevante i institutionen, indskolingen, fritidshjemmet eller andre steder, hvor der undervises i det danske sprog.

Begge produktmedier passer perfekt ind i klasser i indskolingen eller i fritidsordningen.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Vi anbefaler til gengæld, at en professionel foliemontør skal stå for monteringen af dørfolien, da det vil sikre det bedste resultat.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere løsninger med ordfiskene, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie, Gulvfolie

Vælg størrelse

8×18 cm, Op til 215×100 cm

Antal

1 stk., 120 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Ord

envelopearrow-right