0

Talemåder

1.995,00 kr. ekskl. moms

Indret dit indendørs læringsmiljø med dette denne dørfolie med lærerig illustration med fokus på talemåder. Dørfolien passer til døre op til 215x100 cm.
Varenummer (SKU): 157062 Kategorier: , , Tag:
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

    *Størrelse på din dør

1.995,00 kr. ekskl. moms

Lad lærerig og kreativ indretning bidrage til at skabe et godt læringsmiljø, hvor eleverne kan blive klogere og føle sig inspirerede. Denne dørfolie fokuserer på forskellige danske talemåder, f.eks. “Rom blev ikke bygget på en dag” og “Hop ikke over, hvor gærdet er lavest”.

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

Designet passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

OBS! Mål døren på den side, hvor folien ønskes monteret.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien skal du blot tilvælge dette ved køb.

Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Garanti

2 år

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Farve

Blå

Tema - Skoler

Ord

envelopearrow-right