modul r akustik2modul r akustik1modul r akustik3
 • modul r akustik2
 • modul r akustik1
 • modul r akustik3

Chameleon Modulære Filtpaneler

Fra 1.420,00 DKK ekskl. moms

Med disse lyddæmpende filtpaneler fra Chameleon har du mulighed for at forbedre arbejdsprocessen og på samme tid bidrage til lydregulering i ethvert lokale. Panelerne er modulære, og kan opsættes efter eget ønske. For at skabe det ultimative arbejdsmiljø, hvor der er fokus på kreativitet og design, kan de akustiske paneler sammensættes med en whiteboardvæg.
Varenummer (SKU): k701750 Kategori:
Ryd
 • *Farve

  *Størrelse

  Ryd

Fra 1.420,00 DKK ekskl. moms

Med disse modulære filtpaneler fra Chameleon har du mulighed for at forbedre arbejdsprocessen og på samme tid bidrage til lydregulering i ethvert lokale. Panelerne er modulære, og kan opsættes efter eget ønske. For at skabe det ultimative arbejdsmiljø, hvor der er fokus på kreativitet og design, kan de akustiske paneler sammensættes med en whiteboardvæg.

Indret kontoret, klasseværelset eller mødelokalet med disse dekorative filtpaneler. De lyddæmpende paneler monteres med magnetbeslag, på samme måde som whiteboardvæggen, hvilket gør, at de er lette at opsætte og kan kombineres i mange forskellige muligheder. Panelet kan yderligere benyttes som opslagstavle ved hjælp af magneter beregnet til glastavler.

Disse akustikpaneler kan kobles sammen med modulære whiteboardvægge for at skabe et brugbart og dekorativt element på en hel væg.

Whiteboardet medfølger:

 • Magnetbeslag til montering
 • Monteringsvejledning

Detaljer om produkt
Filtpanelerne har følgende egenskaber: 

 • Panelerne findes i syv forskellige farver og fire forskellige størrelser
 • Lavet af 60% genanvendte plastikflasker og 40% polyesterfibre
 • Brandsikkert materiale
 • Panelerne er 10 mm tyk

Montering
Har du ikke mod på selv at montere filtpanelerne, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

De modulære paneler monteres på væggen med magnetiske plader med en størrelse på 30×30 cm. Disse skrues i væggen som vist i monteringsguiden. Noter gerne, at væggen bør være lige og jævn.

Kontakt EXAKT
Teamet i EXAKT er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Farve

Antracit, Dark Camel, Grå, Grøn, Light blue, Light Oak, Sølv

Størrelse

44x118 cm, 49x198 cm, 88x118 cm, 98x198 cm

Måske er du også interesseret i?

Chameleon VisuWall whiteboard

Fra 17.595,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram